Cím: H-2481 Velence, Béke u.

A Velence Resort & Spa****superior szálloda és wellnessfürdő a Velencei-tó első olyan resort komplexuma, amely egyszerre spa-, wellness-, konferencia és gyermekbarát szálloda is. Jöjjön el hozzánk, és engedje, hogy magával ragadja a könnyedség érzése, amit csak a víz adhat! 
Élvezze egyszerre a természetes víz adottságait, élményfürdőnket és a gyógyvíz erejét!

   

 

A Velence Resort & Spa közvetlenül a Velencei-tó partján helyezkedik el. Éttermeiből, a szobák erkélyéről, a konferenciatermekből csodálatos kilátás nyílik a Velencei-tóra és a környező dombokra. A környék számos egyéb természeti és kulturális látnivalóban is bővelkedik, így a nálunk töltött idő valóban maradandó élményeket ígér.

   
 

Konferenciára érkező vendégeinket természetes fénnyel megvilágított, modern felszerelésű rendezvénytermekkel várjuk. A hivatalos program után wellness & spa központunkban pihenhetik ki a hosszú nap fáradalmait vagy válogathatnak az egyedülálló szabadidős és sportprogramok közül.

   
 

Hozza el a gyermekeket is! 
Legkisebb látogatóink számára gyermek-barát környezetet alakítottunk ki: játszó-szobát, gyermekmedencét, játszóteret, homokozót. Egész évben hétvégén, valamint kiemelt időszakokban és iskolai szünetekben szakképzett pedagógus foglalkozik a 3 évesnél idősebb gyerekkel, hogy a szülők valóban átélhessék a tökéletes relaxáció élményét. 
Saját animátorcsapatunk  változatos gyermek- és felnőtt programokkal várják a vendégeket minden hétvégén, kiemelt időszakokban és iskolai szünetekben.

   

 

Fókuszban a kényelem. 
Szobáink felszereltsége vendégeink kényelmét szolgálja: internet alapú televízió, minibár, laptop méretű széf és gyors internet-kapcsolat, valamint kávé- és teabekészítés.
Mozgáskorlátozott vendégeink számára szállodánk valamennyi közös helyiségét, két szobáját és a teljes wellness részleget akadálymentesítettük.


Élvezze hát a négycsillagos kiszolgálást és kényeztetést, ígérjük mi azon leszünk, hogy emlékezetessé tegyük az itt töltött napokat!

A konferencia támogatói

Arany szponzor

 

Ezüst szponzor


Bronz szponzor

 

 

Médiapartnerek