Felhívás

Idén folytatjuk a 2021-ben indított HTE minikonferencia sorozatunkat. A rendezvény sorozat következő eseménye a március 19-én 13.00-17.00 óra között hibrid formában megrendezésre kerülő

HTE-HÉT Kiberszabályozási minikonferencia 2024

A minikonferencia helyszíne a 4iG újonnan kialakított rendezvényterme (Budapest, I. Krisztina krt. 39.)

A Network and Information Security Directive 2 (NIS2), a hálózati és információs rendszerek biztonságáról szóló egyik legújabb európai szintű irányelv, amely Magyarországon is több ezer cég, szervezet életét fogja meghatározni a következő években. Az irányelv az EU kiberbiztonsági stratégiájának része, és számos jelentéstételi és kockázatkezelési intézkedést vezet be a kiberbiztonsággal kapcsolatban. Az érintettek számára nem kevés feladatot és bizonyos esetekben akár komoly anyagi terhet is róhat a NIS2 kiberbiztonsági irányelv és a kiberbiztonsági tanúsításról és a kiberbiztonsági felügyeletről szóló 2023. évi XXIII. törvény által előírt kötelezettségekre való felkészülés. Szakmai eseményünk célja, hogy ezeket a jogszabályi elvárásokat, kötelezettségeket, határidőket tisztázzuk, illetve a vállalatok számára kézzel fogható segítséget adjunk mind a felkészüléshez, mind pedig a magasabb kiberbiztonsági szint eléréséhez.

Az esemény a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága, mint a vonatkozó jogszabály által kijelölt felügyeleti és tanúsítási hatóság, támogatásával valósul meg.

Jöjjön el a rendezvényre, legyen felkészült az előttünk álló változásokra!

Várjuk szeretettel!