Helyszín


Hosszas mérlegelés után arra a döntésre jutottunk, hogy a járványhelyzetre való tekintettel idénre szakítunk a HTE Infokom rendezvény hagyományaival és személyes részvétel nélkül online tartjuk meg a konferenciát. Lelkesedésünk töretlen és bízunk benne(tek), hogy így is velünk tartotok és figyelemmel kíséritek szakmai programunkat.

 

FOUR POINTS BY SHERATON KECSKEMÉT HOTEL & KONFERENCIAKÖZPONT
6000 Kecskemét, Izsáki út 6. - Térkép - Telefon:(36)(76)888 500
http://fourpointskecskemet.hu/

Kecskemét legmodernebb szállodája és konferenciaközpontja

Ahol elegancia és üzlet találkozik.
Minden egy helyen, amire szüksége lehet egy sikeres rendezvényhez. Ezt nyújtja Önnek Magyarország első Four Points by Sheraton szállodája Kecskeméten.

A szálloda 136 szobája minden igényt kielégítő, magas komfort fokozattal rendelkezik, közöttük 5 comfort és egy penthouse exkluzív lakosztály került kialakításra. Minden szobában minibár, kávé- és teafőző, ingyenes WIFI csatlakozás, széf, 40"-os nagyképernyős televízió található. Vendégeknek complimentary ásványvíz bekészítést és kávét biztosítanak. A szálloda legfelső szintjén kialakított wellness részlegben úszómedence, jacuzzi, szaunák és fitness terem segíti egy fárasztó nap után a feltöltődést. Bistorant éttermükben várják vendégeiket bőséges büféreggelivel, valamint a magyar és nemzetközi konyha kiváló ízeivel, széles borkínálattal.

A konferenciaközpont összesen 1400 m2-en egy 450 fő befogadására alkalmas 3 részre osztható Bálteremmel és 5 kisebb szekcióteremmel várja vendégeit. A szálloda ideális helyszíne konferenciáknak, tréningeknek, üzleti tárgyalásoknak egyaránt. Termeink mindegyike a mai kor követelményeinek megfelelően internettel, audiovizuális eszközökkel felszerelt. A termeik egy része saját terasszal vagy tető-terasszal rendelkezik, ami kellemes helyszíne kávészüneteknek vagy állófogadásoknak.

Támogatók

Arany szponzor 

Ezüst szponzor

 


 

 

 

 

 


 

 

Bronz szponzor

 

Szakmai partner