Residence Ózon**** Conference & Wellness Hotel


Nagyobb térképre váltás

Budapesttől csupán 80 km-re a Kékes lábánál Mátraházán, 710 méterre a tengerszint felett varázslatos hegyvidéki környezetben, egy 3,2 hektáros ősfás erdei szabadidőpark ölelésében helyezkedik el a konferencia helyszíne. Az impozáns épület majd minden szegletéből EGYEDÜLÁLLÓ KÉKESI PANORÁMA nyújt felejthetetlen élményt. Az interieur letisztult formavilága, a földszínek alkalmazása és nem utolsó sorban a rengeteg természetes fény az otthonosság és melegség érzetét keltik. Ebben az inspiráló  környezetben, 66 standard kétágyas szoba, 3 családi szoba, 5 deluxe szoba, 2 standard superior szoba és 3 lakosztály biztosít tökéletes kényelmet.

 

GPS koordináta: N 47.855042,E 19.9716
Cím: H-Mátraháza 3233.
Tel:  +36-37-506-000
E-mail: info@hotelozon.hu
Web: http://ozon.hotel-residence.hu

 

Megközelíthetőség

Autóval: M3 autópályán (Budapest vagy Debrecen irányból)
Az M3-ason Budapest vagy Debrecen felől érkezve Gyöngyös nyugat kijáratnál kell elhagyni az autópályát. A kijárat után Gyöngyös városába érve, követni kell az útjelző táblán feltüntetett  Mátrafüred feliratot. A városból kihajtva a 24-es úton haladunk tovább Mátrafüred felé. Mátrafüredet elhagyva, a hegyen felfelé visz tovább a 24-es út. Balra Sástó következik, majd Sástót is elhagyva kb. 2 km-re jobb oldalon, kis buszmegállót látunk és mellette a szálloda bejáratához felvezető sorompóval zárt útat is megpillantjuk, amelyen tovább haladva a szálloda parkolójához és a szállodához érünk.

Ha Mátraháza településtáblát meglátta, akkor már túlment a szállodán.
          
Busszal: Gyöngyös buszállomástól, a Mátravolán Gyöngyös-Kékestető végállomások között közlekedő járatával Mátraháza megállóig. Budapest Népliget buszpályaudvarról Budapest-Kékestető végállomások között közlekedő gyorsjárattal, Mátraháza megállóig. A buszjegyet a MÁV üdülő megállóig kell megvásárolni!
           
Vonattal: Gyöngyös vasútállomástól, a Mátravolán Gyöngyös-Kékestető végállomások között közlekedő járatával Mátraháza megállóig.

A vonatok és buszok menetrendejéről az alábbi linken tájékozódhat:
www.menetrendek.hu

 

További szállások

Grandhotel Galya

A Galyatető, Hunguest Grandhotel Galya szállodában elszállásolt kollégák Galyatetőn reggeliznek, de minden egyéb szolgáltatást (beleértve a wellness szolgáltatásokat is) a Hotel Ózonban (is) igénybe vehetik.

A Galyatetői szállodához és vissza busztranszfert biztosítunk, az indulási időpontokról a helyszínen tájékozódhat.

A szálloda címe: H-3234 Galyatető, Kodály Zoltán sétány 10.
http://www.hunguesthotels.hu/hu/hotel/galyateto/
hunguest_grandhotel_galya/bemutatkozas/megkozelites_elerhetoseg

 

MTA üdülő

Az MTA üdülő az Ózon Hotel kertjén keresztül is megközelíthető. Az üdülőben elszállásolt kollégák a reggelit és minden egyéb szolgáltatást (beleértve a wellness szolgáltatásokat is) a Hotel Ózonban vehetik igénybe.

Az üdülő címe: 3233. Mátraháza
http://www.tudosudulo.hu

 

Főtámogató

 

Arany szponzor

 

Ezüst szponzor

 

Bronz szponzor

 

Médiapartnerek

 

Együttműködő partnerek

Információtechnológia, Kommunikáció Párbeszéd Bizottság
Nemzeti Együttműködési Alap