Vissza

2. meghirdetési hullám

Augusztus végével útjára indítottuk a 2. meghirdetési hullámot, e-mail-ben hívtuk fel a szakma szereplőinek figyelmét a rendezvényre, valamint arra hogy szeptember 10-ig lehet igénybe venni a kedvezményes regisztrációs díjakat.


Tisztelt Kolléga!

Ezúton szeretnénk figyelmébe ajánlani a

HTE Infokom 2012
18. HTE Infokommunikációs Hálózatok és Alkalmazások Konferencia és Kiállítás rendezvényünket
2012. október 10-12. Mátraháza, Hotel Ózon

Tizennyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a HTE szervezésében az Infokommunikációs Hálózatok és Alkalmazások Konferencia és Kiállítás, a HTE Infokom 2012. A rendezvény széleskörűen foglalkozik az infokommunikáció (távközlés, informatika és média) aktuális műszaki, piaci és szabályozási kérdéseivel.

A kétévente megtartott rendezvény a mai napig a hazai infokommunikációs szakma kimagasló eseménye, legelismertebb tudományos-szakmai fóruma. Résztvevői első sorban a területen tevékenykedő cégek vezető szakemberei, kutató-fejlesztő projektvezetői, műszaki-technológiai döntéshozói. A rendezvényt Szalai Annamária, az NMHH elnöke nyitja meg.

Az első napi programot fémjelzik az alábbi szekció címek: Kormányzati infokommunikáció, E-közigazgatás, Készenléti kommunikáció, Optikai Gerinchálózati Technológiák, TV új utakon, Mobil szolgáltatók kerekasztal.
Csütörtökön szó lesz a szabályozásról, Frekvencia gazdálkodásról, infokommunikációs szolgáltatásokról, 4. generációs mobiltechnológiákról (LTE), GSM-R-ről, Informatikai hálózatokról, Infrastruktúra és termékfejlesztési szekció is lesz. Szó esik elektronikus fizetési rendszerekről, Hálózatszinkronizációról, hálózatbiztonságról, innovációról.
A pénteki napon átfogó előadások (Tutorial) hangzanak el Android fejlesztésekről, LTE-ről, Nethacking-ről, Windows Phone Fejlesztésekről, GSM-R-ről, Ipv6-ról.

Látogasson el honlapunkra, ahol a konferencia tervezett részletes programja elérhető
http://www.hte.hu/web/infokom2012/program

A konferencia főtámogatója a MetalCom Zrt, arany fokozatú támogatók között tudjuk a Nokia Siemens Networks-t, az Ericsson-t, a Kapsch-ot és a Huawei-t.
http://www.hte.hu/web/infokom2012/tamogatok

A konferenciával párhuzamosan kiállítást is szervezünk (jelenlegi kiállítóink PartnerCable, Raynet, ATL, Telenor, Elsinco)
http://www.hte.hu/web/infokom2012/kiallitok

 

A rendezvényre szeptember 10-ig történő jelentkezés esetén a kedvezvényes részvételi díjat veheti igénybe.
http://www.hte.hu/web/infokom2012/regisztracio

Bízunk benne, felkeltettük érdeklődését a konferencia iránt és személyesen is találkozhatunk Önnel a rendezvényen.

Üdvözlettel:

Nagy Péter
ügyvezető igazgazgató megbízásából

Nagy Olivérné
rendezvényszervező
Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület
tel: +36 1 353 1027 fax: +36 1 353 0451

Főtámogató

 

Arany szponzor

 

Ezüst szponzor

 

Bronz szponzor

 

Médiapartnerek

 

Együttműködő partnerek

Információtechnológia, Kommunikáció Párbeszéd Bizottság
Nemzeti Együttműködési Alap