Vissza

Netskills eszközös forduló november 25-én Veszprémben

Ha jártas vagy számítógép-hálózatok konfigurálása és üzemeltetése terén, akkor ne habozz, jelentkezz a BME-Pannon NetSkills Challenge 2016 országos versenyre, és nyerd meg a támogatók által tárgynyereményként felajánlott laptop, tablet vagy okostelefon egyikét! A feladatok témája és nehézségi szintje alapvetően a Cisco CCNA, CCNA Security képzéseket, valamint az IPv6 témakörét öleli fel, de magasabb szintű tudást és gyakorlatot igénylő részfeladatok is előfordulhatnak.


A verseny egyéni, 2 fordulós, magyar nyelvű, és nyitott minden magyarországi felsőoktatási intézményben tanulmányait folytató hallgató számára előzetes regisztráció után. Az online webes előszelekciót követően a 8 legjobb hallgató a második, eszközös fordulóban mérheti össze tudását, amelynek a Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Kara ad otthont.

Az online webes előszelekció két részt tartalmaz, így az elméleti tudásra fókuszáló, kb. 50 kérdésből álló tesztet követően egy konfigurációs feladatot kell megoldani a Cisco Packet Tracer hálózati szimulátorban.

Az eszközös fordulóban Cisco eszközökből álló hálózatot kell konfigurálni, valamint hibaelhárítással kapcsolatos feladatokat kell megoldani.

A verseny első 3 helyezettje között a fentebb említett értékes tárgynyeremények kerülnek kiosztásra!

 

Regisztráció határideje: 
Online forduló: 
Eszközös forduló: 
Eredményhirdetés és díjátadó: 
2016. november 14., 23.59 óra (lejárt)
2016. november 15.,  15.00 – 19.00 óra között (lejárt)
2016. november 25., 10.00 – 13.00 óra között
2016. november 25., 15.00 óra

 

Regisztráció, és további információk az alábbi honlapon:

netskills.mik.uni-pannon.hu