Vissza

A gépi látás gyakorlati alkalmazása - Számítástechnikai Szakosztály

2019.04.24. 14:00 - 2019.04.24. 15:30
Hely: Helyszín: Informatika Tanszék, NJE GAMF MI Kar, Izsáki út 10., Kecskemét, 4-es épület, 315-ös terem

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a Neumann János Egyetem Informatika Tanszéke, a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület Számítástechnikai Szakosztálya, a European Organisation for Quality MNB Informatikai Szakbizottsága, az (ISC)2 Hungary Chapter, és az ISACA Magyar Fejezete közös rendezvényére, az Informatika.Neked előadássorozat következő előadására:

A gépi látás gyakorlati alkalmazása

 

Előadó: Pintér Mihály

Az előadás fontosabb témakörei:
•    Hogyan alkalmazható egy Ipar 4.0 gépi látáson alapuló megoldás jelnyelvek fordításában?
•    Milyen sajátosságokkal bír egy hazai K+F vállalkozás, elválasztható-e a mérnöki fejlesztés és az üzleti tevékenység?
•    Hogyan lépjünk be egy külföldi piacra innovatív termékkel és milyen eltérő sajátossággal rendelkeznek ezek a piacok?
Az előadás során az érdeklődők betekintést nyernek egy magyar tulajdonú és nemzetközileg sikeres K+F vállalkozás működésébe a gépi látáson alapuló fejlesztésein és termékein keresztül. Tartsanak velünk!
 

Az előadó rövid bemutatása:
Pintér Mihály a SignAll Technologies Zrt. stratégiai vezetője, 15 éves tapasztalattal rendelkezik a befektetés és kockázatkezelés területén. Felelős a hazai és nemzetközi kapcsolatokért valamint a H2020 EU és IT projektekért. Korábban működési igazgató FCP Venture Capital kockázati befektetőnél, szenior kockázatkezelő a Siemens Finance és DeLagaLanden (Rabobank) pénzügyi szervezeteknél.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Az előadáson történő részvétel ingyenes.

Kérjük jelezze részvételi szándékát az esemény Facebook oldalán.
 

Legközelebbi események

HTE Infokom 2024 2024.11.05. 9:00 - 2024.11.06. 18:00