Vissza

Érsek Attila: Dolgok Internete-Az eszközöktől a felhőig - Számítástechnikai szakosztály

2016.05.04. 14:00
Hely: Informatika Tanszék, KF GAMF Kar, Izsáki út 10., Kecskemét, 4-es épület, 315-ös terem

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a Kecskeméti Főiskola Informatika Tanszéke, a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület Számítástechnikai Szakosztálya, és a European Organisation for Quality MNB Informatikai Szakbizottsága közös rendezvényére, az Informatika.Neked előadássorozat következő előadására

Érsek Attila: Dolgok Internete – Az eszközöktől a felhőig

Tartalmi összefoglaló:

Az előadás napjaink talán legfontosabb, de biztosan sokat találgatott trendjéről, az ’Internet of Things’-ről szól, mely egyszerre jelenti eszközök sokaságát, szenzorokat, adatok milliárdjait, felhős kiszolgálást és a saját elképzelésed valóra válását. Az eszközök összekapcsolásával lehetőségek új tárháza nyílik meg előttünk, mellyel még produktívabbá válhatunk. Mit nyújt számodra az ingyenes a Microsoft Windows IoT Core megoldása legyen szó szenzorok vezérléséről, kommunikációról vagy biztonságról? Rövid áttekintés a Windows platform és a Microsoft Azure innovatív megoldásairól, eszközök életre keltéséről, azok összekapcsolásáról, és egy szép új világról.

Az előadó rövid bemutatása:

Érsek Attila a Microsoft Magyarország Developer Experience (DX) csapatának Technikai Evangelistája. Tapasztalt szoftver architect, .Net specialista és aktív tagja a hazai fejlesztői közösségnek. Az elmúlt években vezető fejlesztőként és architektként dolgozott egyaránt hazai független szoftvercégnél, innovatív startupnál és globális nagyvállalaton belül is. A technikai újítások és technológiai trendek megszállottja, így Magyarországon az elsők között vett részt publikus felhőre extrém skálázható megoldások tervezésében és fejlesztésében. Gyakori előadó fejlesztői rendezvényeket, ahol szívesen beszél a legújabb megoldásokról, architektúrális kihívásokról vagy hasznos tapasztalatokról.

Kérjük, jelezze részvételi szándékát az esemény Facebook oldalán.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Az előadáson történő részvétel ingyenes

 

 

Legközelebbi események

HTE Infokom 2024 2024.11.05. 9:00 - 2024.11.06. 18:00