Vissza

Kovach Anton: Startupok a Social Media világban - Számítástechnikai szakosztály

2016.03.23. 14:00
Hely: Informatika Tanszék, KF GAMF Kar, Izsáki út 10., Kecskemét, 4-es épület, 315-ös terem

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a Kecskeméti Főiskola Informatika Tanszéke, a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület Számítástechnikai Szakosztálya, és a European Organisation for Quality MNB Informatikai Szakbizottsága közös rendezvényére, az Informatika.Neked előadássorozat következő előadására

Kovach Anton:

Startupok a Social Media világban

Az előadás fontosabb témakörei:

Leleplezzük a sikeres vállalkozás titkát:

Ez nem szerencse, hanem hozzáállás kérdése. Az előadásban bemutatott lean startup alapelvek és módszertan azt mutatja be, hogy hogyan tudjuk elérni, hogy az ügyfeleink elégedettek és lojálisak legyenek. Az elméletet 20 éves agilis tapasztalatból vett példák támasztják alá, és arra is fény derül, hogy hogyan lehet egy kis kollégiumi szobából eljutni a világ legrangosabb befektetési fórumára vállalkozásunkkal.

Az előadóról:

Kovach Anton a ShiwaForce.com Zrt. agilis vezérigazgatója, 21 éves vezetői tapasztalattal. Az online tartalomkezelő piacon elért szakmai sikerek, a lean módszertan eszközeivel - Scrum, Kanban - ötvözött nyitott, agilis gondolkodásmód eredményeképp ügyfélkörük lojális és elégedett. Többek között az OTP Csoport, a Magyar Telekom, az Erste Bank vagy az Axa üzleti igényeit szolgálják ki nap, mint nap.

Kérjük, jelezze részvételi szándékát az esemény Facebook oldalán.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Az előadáson történő részvétel ingyenes.

Johanyák Csaba

 

 

Legközelebbi események

HTE Infokom 2024 2024.11.05. 9:00 - 2024.11.06. 18:00