Vissza

HungaroControl Zrt. látogatás - Rádiótávközlési szakosztály

2017.04.24. 15:00
Hely: HungaroControl székház, 1185 Budapest, Igló u. 33-35.

Tisztelettel meghívunk minden szakembert és érdeklődőt a HTE Rádiótávközlési Szakosztálya alábbi szakmai rendezvényére:

HungaroControl Zrt. látogatás

A HungaroControl – Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt., Magyarország egyik legsikeresebb állami tulajdonú vállalata, légiforgalmi szolgáltatásokat nyújt a magyar légtérben és (a NATO felkérése alapján, a Koszovó feletti magas légtérben is), a légiforgalmi szakszemélyzet képzését végzi és léginavigációs kutatás-fejlesztéssel is foglalkozik. Célja, hogy szolgáltatásainak folyamatos fejlesztése fokozza a magyar légiforgalmi irányítás nemzetközi elismertségét, illetve versenyképes működése és beruházásai növeljék a vállalat értékét.

A látogatás során az előadást követően megtekinthetjük a kényszerhelyzeti irányítás központját, a távoli toronyirányító központját, valamint a K+F szimulátort.

Előadók:
Zsolnay Tamás - külkapcsolati és kommunikációs vezető
Hargitai Tamás – légiforgalmi irányító, oktató
Boros Péter - kutatás-fejlesztési szakértő
Gratzl Péter – szimulációs projektmenedzser

A megjelenéshez előzetes regisztráció szükséges!

A jelentkezéseket az info@novofer.hu címre „HungaroControl” tárgy megjelölésével név, személyi igazolvány száma, valamint mobil elérhetőség megadásával április 18.-ig várjuk. Az elfogadott jelentkezésről visszaigazolást küldünk. Kérjük, hogy nagyobb méretű táskát ne hozzanak magukkal, ellenkező esetben kénytelenek lesznek azokat a recepción hagyni!
 
Közlekedési információk: célszerű a helyszínt a 200-as busszal megközelíteni a Szemeretelep megállóig, és onnan kb. 5 perc séta az Igló utcában. A személygépkocsival érkezők az Igló utcában vagy a Forgó utcában parkolhatnak.

  Tóth Csaba sk.                                  Jamrik Péter sk.
      társelnök                                            társelnök

Legközelebbi események

HTE Infokom 2024 2024.11.05. 9:00 - 2024.11.06. 18:00