Vissza

24. Projektmenedzsment Fórum

2022.04.07. 8:00 - 2022.04.07. 18:00
Hely: Danubius Hotel Helia

 

 

A hazai projektmenedzsment szakma legnagyobb hagyománnyal rendelkező PM Fórum konferenciájára immáron a 24. alkalommal kerül sor 2022-ben. A Fórum ez alkalommal is kiváló alkalom a kapcsolatépítésre, az ötletek cseréjére, a szakmai beszélgetésekre.

A szakmai célkitűzéseknek megfelelően a 24. Fórum központi témaként a projektmenedzsmenthez nélkülözhetetlen bizalom jellemzőit, megteremtésének-megtartásának kritikus kérdéseit, lehetőségeit vizsgálja az egyéni-, társas-, szervezeti , piaci-üzleti-, társadalmi vonatkozásban. A globalizálódó és digitalizálódó világban a fejlődést jelentő komplex rendszerek létrehozásának kritikus kérdése az együttműködési készség-képesség, amihez nélkülözhetetlen a bizalom megléte az egyének között, a szervezetben, a vállalkozásban és nem utolsó sorban a mindezeket magába foglaló társadalomban. A bizalom alapvetően meghatározza a kapcsolatokat, az érték teremtő tevékenység minőségét. Ez teszi szükségessé, hogy a projektek irányításában meghatározók tisztába legyenek a bizalom megteremtésének feltételeivel, fejlesztési lehetőségeivel és módszereivel, hogy magasszintű együttműködéssel a projektek sikeresen megvalósulhassanak.     

 

A célkitűzésnek megfelelően a konferencia alcíme :


PROJEKT – BIZALOM - MENEDZSMENT

 

 

A különböző szintű bizalom témák megvitatása kerekasztal formában is megtörténik a Fórumon, amihez a Szervező Bizottság előzetesen vár 

ÖTLETEKET – HOZZÁSZÓLÁSI GONDOLATOKAT.

Jelentkezni az ötlet- és gondolat bemutatásával lehet  (formai követelmény nélküli word dokumentummal, elérhetőség megadásával)  2022. január 14-ig – info@hte.hu címen.

Több mint tíz éve, az elsô felhívással egyidôben, a konferencia témájához kapcsolódó kérdôíves felmérés is kiadásra kerül, aminek eredményei adnak képet és egyedálló idôsort a PM szakma hazai helyzetérôl, valamint a változó részben kérdezett bizalmi viszonyokról. Az eredmények megvitatására a Fórum programjában kerül sor. Az idei évi kérdőív a rendezvény honlapján a https://www.hte.hu/kerdoiv linken érhetô el. Kitöltésére 2022. február 18-ig van lehetôség.

A rendezvényről további részletek érhetők el:  https://www.hte.hu/projekt2022