Vissza

51. PM MŰHELY - Projektmenedzsment szakosztály

2021.11.18. 16:00 - 2021.11.18. 18:00
Hely: BME I. épület (Bp. XI. Magyar Tudósok krt 2) B. 110 tanácsterem

A HTE Projektmenedzsment Szakosztálya, együttműködve a BME Hálózati Rendszerek és Szolgáltatások Tanszékével szeretettel hívja az érdeklődő kollégákat az 51. Projektmenedzsment Műhelybe, melynek témája:

Szerepkörök a projektekben – feladatok, hatáskörök, felelősségek

Projektvezető, projektportfólió menedzser, business analyst, scrum master, product owner, agile coach…egyre másra jelennek meg az újabb és újabb szerepkörök, csak győzzük kapkodni a fejünket. Egyik-másik szerepkör már önálló szakmává nőtte ki magát, saját szakmai standardokkal, szakmai szervezetekkel, más szerepkörök még nem tartanak ott. Ha valaki rendet szeretne tenni ezek között, nincs könnyű dolga. Erre a feladatra kíván vállalkozni a Műhely beszélgetés

A témát a Műhely résztvevői  választották ki és a bevezető blog megírására illetve bevezető előadás megtartására Fodor Andreát (coach, ügyvezető)  kérték fel. A Műhely bevezető blog  a https://mfor.hu/cikkek/projektmenedzsment.html oldalon olvasható.

Műhely beszélgetés az alábbi kérdések megválaszolásával kívánja a témát áttekinteni – megvitatandó kérdések:

  1. Milyen szerepkörök használatosak a projektek sikeres menedzselésében?  
  2. A projektmenedzsment érettségével hogyan változnak a projekt felelősségek?

A Projektmenedzsment Műhely munkájába minden érdeklődő előzetes regisztrációt követően (gpronay@gmail.com címen), ingyenesen részt vehet. A Műhely munkájába való részvétellel 2 PDU (Professional Development Unit) pont szerezhető (PMP minősítettek és minősítésre készülők számára)

Budapest, 2021. november 7.

Prónay Gábor
HTE Projektmenedzsment Szakosztály elnöke

Legközelebbi események

HTE Infokom 2024 2024.11.05. 9:00 - 2024.11.06. 18:00