Vissza

Business Analyst–A hiányzó láncszem-33. Projektmenedzsment Műhely - Projektmenedzsment szakosztály

2017.05.11. 16:00
Hely: BME Hálózati Rendszerek és Szolgáltatások Tanszék, Infopark, 1117. Bp. Magyar Tudósok Körútja 2. I. ép. B. szárny, I.em 110-es tanácsterem

A HTE Projektmenedzsment Szakosztálya, együttműködve a BME Hálózati Rendszerek és Szolgáltatások Tanszékével és a Corvinus Egyetem Stratégia és Projektvezetés Tanszékével szeretettel hívja az érdeklődő kollégákat a 33. Projektmenedzsment Műhelybe.

A 33. Műhely témája a

BUSINESS ANALYST – A HIÁNYZÓ LÁNCSZEM

A Műhely  Fodor Andrea coach összefoglalásában a business analyst projektbeli működését  vizsgálja, nemzetközi- és hazai tapasztalatok alapján, azzal a céllal, hogy a Műhely beszélgetés hozzájáruljon a kölcsönös megértéshez és a szakmai közvélemény eredményességet elősegítő befolyásolásához. A témát a Műhely résztvevői  választották ki és a bevezető blog megírására illetve bevezető előadás megtartására Fodor Andreát kérték fel.

A műhely beszélgetés az alábbi kérdések megválaszolásával kívánja a témát áttekinteni – megvitatandó kérdések :

  1. Mi a business analyst szerepe, feladata? Hol, hogyan értelmezik?
  2. Hol van a  business analyst megfelelő helye a szervezetben?
  3. Mennyire láthatja el a business analyst szerepet külsős?
  4. Business analyst és a projektmenedzser kapcsolata, együttműködése ?
  5. Kell-e, hogy a projektvezető egyben szakember is legyen?

A Fodor Andrea által összeállított, előkészítő blog olvasható a http://blog.mfor.hu/projekt oldalon. A Projektmenedzsment Műhely munkájába minden érdeklődő előzetes regisztrációt követően (e-mailben történő regisztráció a gpronay@gmail.com címen), ingyenesen részt vehet. A Műhely munkájába való részvétellel 2 PDU (Professional Development Unit) pont szerezhető (PMP minősítettek és minősítésre készülők számára).

Prónay Gábor

Legközelebbi események

HTE Infokom 2024 2024.11.05. 9:00 - 2024.11.06. 18:00