Vissza

17. PM Műhely, "Az NLP (National Language Processing) projektmenedzsmentbeli alkalmazása" - Projektmenedzsment szakosztály

2013.11.21. 16:00
Hely: A BME HIT Inforpark, 1117. Bp. Magyar Tudósok Körútja 2. I. ép. B. szárny, I.em 110-es tanácsterem

A HTE Projektmenedzsment Szakosztálya, együttműködve a BME Híradástechnika Tanszékével és a Corvinus Egyetem Stratégia és Projektvezetés Tanszékével szeretettel hívja az érdeklődő kollégákat az

17. Projektmenedzsment Műhelybe

A 17. Műhely témája az NLP (National Language Processing) projektmenedzsmentbeli alkalmazása.  A Műhelybeszélgetés Mészáros Edina (NLP Intézet) felkért szakértő tapasztalatai alapján kívánja áttekinteni a speciális  önfejlesztési  technika jellemzőit, felhasználási lehetőségeit a projektmenedzsmentben.  Az NLP az idegi-érzelmi tudat és kommunikáció összhangjának megteremtését célozza, hogy céljainkat gyorsabban elérjük. A gondolkodás-érzelmek-cselekvés szoros visszaható kapcsolat rendszer. A gondolkodás átalakításával jönnek a sikerek. A siker és boldogság képesség mindenkiben megvan, speciális kompetenciák fejlesztendők, hogy megvalósulhasson. Belső harmónia megteremtésének eredménye az erő, lelkesedés, tudatosság, együttérzés, szabadság.

Az előkészítő blog  olvasható a http://blog.mfor.hu/projekt oldalon.

További  - 2014 elejére tervezett -  műhely időpont  : 2014. január 23. Tervezett téma : A tudásmenedzsment helye, szerepe a projektmenedzsmentben.

A Projektmenedzsment Műhely munkájába minden érdeklődő előzetes regisztrációt követően (e-mailben történő regisztráció a gpronay@procompass.hu címen), ingyenesen részt vehet. A Műhely munkájába való részvétellel 2 PDU (Professional Development Unit) pont szerezhető (PMP minősítettek és minősítésre készülők számára)


Prónay Gábor

Legközelebbi események

HTE Infokom 2024 2024.11.05. 9:00 - 2024.11.06. 18:00