Vissza

19. Körkapcsolás: Projektek a szolgáltató központokban - Projektmenedzsment Szakosztály

2013.05.16. 13:00
Hely: Oxygen Rendezvényközpont, 1139 Budapest, Frangepán utca 46.

A MAGYAR PROJEKTMENEDZSMENT SZÖVETSÉG (PMSZ) szeretettel meghívja Önt és érdeklődő munkatársait a PROJECT MANAGEMENT INSTITUTE BUDAPEST, MAGYAR TAGOZAT (PMI) támogatásával megrendezésre kerülő 

19. Körkapcsolás: Projektek a szolgáltató központokban

című konferenciára, amelynek témája ez alkalommal a hazai és nemzetközi szolgáltató központok létesítése és az ezekben zajló különböző projektek.

            Egyre több cég hoz létre regionális vagy globális megosztott kiszolgálóközpontokat (SSC), vagy szervezi ki bizonyos tevékenységeit a piacon működő szolgáltatókhoz. A tevékenységek között gyakran szerepelnek pénzügyi, beszerzési, ügyfélszolgálati, HR, létesítmény-üzemeltetési folyamatok, de ilyen terület lehet az IT vagy éppen a kutatás-fejlesztés is. A szolgáltató központok munkaadóként is meghatározóvá váltak a magyar piacon: idehaza jelenleg több mint 40 ezer fiatal, jellemzően 30 év alatti munkavállaló dolgozik ilyen központokban, és a létszámuk folyamatosan bővül.

            A Magyar Projektmenedzsment Szövetség által szervezett és a PMI Budapest, Magyar Tagozat által támogatott 19. Körkapcsolás konferencia célja, hogy bemutassa a különféle szolgáltató központok létrehozása és működése kapcsán előkerülő projektmenedzsment vonatkozású kérdéseket. A közvetlen projektvonatkozáson túlmenően a műszaki, pénzügyi, HR, nemzetstratégiai, munkaerő piaci, felsőoktatási kérdések is előkerülnek majd.

            Várunk minden érdeklődőt, aki szeretné megismerni, milyen projektmenedzsment kihívásokat jelent egy SSC létrehozása, és hogy miként is zajlanak a gyakran földrészeken és kultúrákon átívelő projektek a kiszolgáló központokban.


Regisztráció: 12.30-tól.

A 19. Körkapcsolás rendezvény díja, tudnivalók:

            *          A rendezvényen való részvétel díja: 15.000,- Ft (Tizenötezer forint - ÁFA mentes).

*          A PMSZ és a PMI Budapest, Magyar Tagozat jelenlegi és új belépő tagjai számára a rendezvény DÍJTALAN, de regisztrációhoz kötött!

            *          A rendezvényen való részvételért 4 PDU pont igazolható.

            *          FŐVOSZ és HTE tagok számára a részvételi díjból 10% kedvezményt nyújtunk.

Program és regisztráció:
<http://www.pmsz.hu/pmi/rendezvenyek/18-korkapcsolas-international-pm-day>

www.pmsz.hu/pmi/rendezvenyek/19-korkapcsolas-projektek-szolgaltato-kozpontokban