Szolgáltatás igénybevétele
A Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület (a továbbiakban: HTE) honlapján HTE tagok részére lehetőség van a tagdíj online bankkártyás befizetésére a tagnyilvántartáson belül (https://members.hte.hu). A kártyaelfogadás lehetőségét a SIX Payment Services biztosítja a Saferpay fizetőoldalán.

Bankkártyás fizetés feltételei, folyamata
Befizetés esetén Önnek lehetősége van az adott szolgáltatás ellenértékének kiegyenlítésére. A fizetés bármely bank által kibocsátott dombornyomott bankkártyával a szükséges kártyaadatok megadásával történhet.
A tagnyilvántartásba való belépés után a jobb felső sarokban az „emberke” ikon melletti lefelé mutató nyílra kattintva a legördülő menüből a Pénzügyi adataim lehetőséget választva eljut az Online fizetés ablakhoz. Erre kattintva a befizetendő összeg megadása után a Fizetés lehetőséget választva az online fizetést bonyolító Saferpay felületére kerül. Bankkártya adatai így magas védelmi szintű authentikációs titkosítási módszereket használó csatornákon keresztül jutnak el a bankhoz, illetéktelenek nem férhetnek hozzá. A vásárlás és fizetés folyamatának különválasztásából adódóan a HTE a bankkártya adatokról nem szerez információt, csak a fizetés tényéről értesül.
A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően (ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti), a bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését a szolgáltatás ellenértékével.

Megrendelés lemondásának módja és feltételei
A bankkártyás fizetést – a fizetés gyorsasága miatt – nem lehet lemondani, a fizetés gyakorlatilag azonnal lezajlik a Fizetés gombra való kattintással. Ha azonban nem a kért szolgáltatást kapta meg, kérjük, panaszát a regisztrációs adataival együtt küldje meg az info@hte.hu e-mail címre!

Reklamáció módja és feltételei
Az online fizetési tranzakciót bonyolító banki rendszer gyakorlatilag lehetetlenné teszi a túlfizetést, illetve a többszöri fizetést. Ha esetlegesen mégis bejelentéssel kíván élni, ezt az info@hte.hu címen teheti meg. Amennyiben a kártyabirtokos reklamációja jogos, a kártyabirtokos által vitatott összeget a bankkal előzetesen egyeztetett és jóváhagyott módon rendezzük.

Ügyféladatok kezelésének és felhasználásának módja
Az Ügyfelektől kapott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat csak a szolgáltatás teljesítése érdekében használjuk fel.

Adatvédelemre és adatkezelésre vonatkozó információk
A Six Payment Services biztosítja a biztonságos bankkártyás fizetési megoldást. Az Ön kártyaadatait az információáramlás alatt 128-bites SSL titkosítás védi. A vásárló által használt böngészőprogram az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.