Vissza

Apáti László: A projekt alapú fejlesztés – valódi tapasztalatok - Számítástechnikai szakosztály

2016.09.21. 14:00
Hely: Informatika Tanszék, PAE GAMF Műszaki és Informatikai Kar, Kecskemét, Izsáki út 10., 4-es épület, 315-ös terem

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a Pallasz Athéné Egyetem Informatika Tanszéke, a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület Számítástechnikai Szakosztálya, és a European Organisation for Quality MNB Informatikai Szakbizottsága közös rendezvényére, az Informatika.Neked előadássorozat következő előadására

Apáti László:

A projekt alapú fejlesztés – valódi tapasztalatok

Tartalmi összefoglaló:

Az IB Controll Kft. immár 5 éve foglalkozik főiskolások, egyetemisták körében tehetségkutatással és tehetséggondozással. A mindennapi munkánk során lehetőségünk nyílik számos diákkal együtt dolgozni, munkájuk elemzése révén rálátást szerezni mindazon értékekre és hiányosságokra, melyek meghatározzák szakmai jövőjüket. Valós piaci szereplőként ugyanakkor pontosan tudjuk, melyek a szoftverfejlesztői munkakör aktuális trendjei és igényei, milyen kompetenciák szükségesek egy sikeres szakmai karrierhez.

A Kecskeméti Főiskola GAMF Kar Informatika Tanszéke a 2015/2016. tanév tavaszi félévében kötelezően választható tantárgyként hirdette meg az Informatikai Projektfeladat című tantárgyat. Ennek célja volt többek között, hogy a programozás terén a hallgatókat valós megrendelői igények elé állítsa, és a valós piaci körülmények szimulációja révén olyan tapasztalatokhoz juttassa, melyek megszerzése a hagyományos oktatási módszerek mellett szinte egyáltalán nem lehetséges. Az előadás a közösen szervezett tantárgy tapasztalatait, eredményeit és lehetőségeit kívánja bemutatni, melynek keretében a résztvevő diákok is szót kapnak.

Az előadó rövid bemutatása:

Apáti László informatikus mérnök és mérnök-tanár, jelenleg a kecskeméti IB Controll Kft. ügyvezetője. Lassan két évtizedes informatikai pályafutása során végigjárta az üzemeltetés, szoftver- és rendszerfejlesztés, valamint az irányítás minden lépcsőfokát. A biztonságos rendszerek fejlesztésének elkötelezett híve, aki a különböző területeken szerzett tapasztalatai révén gyakorlati oldalról közelíti meg az információbiztonság témakörét.

Kérjük, jelezze részvételi szándékát az esemény Facebook oldalán.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Az előadáson történő részvétel ingyenes.