Vissza

Apáti László: A projekt alapú fejlesztés – valódi tapasztalatok - Számítástechnikai szakosztály

2016.09.21. 14:00
Hely: Informatika Tanszék, PAE GAMF Műszaki és Informatikai Kar, Kecskemét, Izsáki út 10., 4-es épület, 315-ös terem

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a Pallasz Athéné Egyetem Informatika Tanszéke, a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület Számítástechnikai Szakosztálya, és a European Organisation for Quality MNB Informatikai Szakbizottsága közös rendezvényére, az Informatika.Neked előadássorozat következő előadására

Apáti László:

A projekt alapú fejlesztés – valódi tapasztalatok

Tartalmi összefoglaló:

Az IB Controll Kft. immár 5 éve foglalkozik főiskolások, egyetemisták körében tehetségkutatással és tehetséggondozással. A mindennapi munkánk során lehetőségünk nyílik számos diákkal együtt dolgozni, munkájuk elemzése révén rálátást szerezni mindazon értékekre és hiányosságokra, melyek meghatározzák szakmai jövőjüket. Valós piaci szereplőként ugyanakkor pontosan tudjuk, melyek a szoftverfejlesztői munkakör aktuális trendjei és igényei, milyen kompetenciák szükségesek egy sikeres szakmai karrierhez.

A Kecskeméti Főiskola GAMF Kar Informatika Tanszéke a 2015/2016. tanév tavaszi félévében kötelezően választható tantárgyként hirdette meg az Informatikai Projektfeladat című tantárgyat. Ennek célja volt többek között, hogy a programozás terén a hallgatókat valós megrendelői igények elé állítsa, és a valós piaci körülmények szimulációja révén olyan tapasztalatokhoz juttassa, melyek megszerzése a hagyományos oktatási módszerek mellett szinte egyáltalán nem lehetséges. Az előadás a közösen szervezett tantárgy tapasztalatait, eredményeit és lehetőségeit kívánja bemutatni, melynek keretében a résztvevő diákok is szót kapnak.

Az előadó rövid bemutatása:

Apáti László informatikus mérnök és mérnök-tanár, jelenleg a kecskeméti IB Controll Kft. ügyvezetője. Lassan két évtizedes informatikai pályafutása során végigjárta az üzemeltetés, szoftver- és rendszerfejlesztés, valamint az irányítás minden lépcsőfokát. A biztonságos rendszerek fejlesztésének elkötelezett híve, aki a különböző területeken szerzett tapasztalatai révén gyakorlati oldalról közelíti meg az információbiztonság témakörét.

Kérjük, jelezze részvételi szándékát az esemény Facebook oldalán.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Az előadáson történő részvétel ingyenes.

Legközelebbi események

Vezetőségi ülés - Vétel., Kábelt. szo, Médiaklub 2024.04.03. 9:00 - 2024.04.03. 10:00
26. Projektmenedzsment Fórum 2024.04.11. 9:00 - 2024.04.11. 17:00
HTE Közgyűlés 2024.05.30. 14:00 - 2024.05.30. 18:00