Vissza

Ipar 4.0 és a projektmenedzsment - 34. Projektmenedzsment Műhely - Projektmenedzsment szakosztály

2017.09.21. 16:00
Hely: BME Hálózati Rendszerek és Szolgáltatások Tanszék, Infopark, 1117. Bp. Magyar Tudósok Körútja 2. I. ép. B. szárny, I.em 110-es tanácsterem

A HTE Projektmenedzsment Szakosztálya, együttműködve a BME Hálózati Rendszerek és Szolgáltatások Tanszékével és a Corvinus Egyetem Stratégia és Projektvezetés Tanszékével szeretettel hívja az érdeklődő kollégákat a 34. Projektmenedzsment Műhelybe

A 34. Műhely témája az

IPAR 4.0 ÉS A PROJEKTMENEDZSMENT.

A Műhely  a technológiai fejlődés és a globalizáció legújabb trendjeit és ezek PM hatásait vizsgálja, azzal a céllal, hogy a Műhely beszélgetés hozzájáruljon a kölcsönös megértéshez és a szakmai közvélemény eredményességet elősegítő befolyásolásához. A témát a Műhely résztvevői  választották ki és a bevezető blog megírására illetve bevezető előadás megtartására Kerékfy Pált kérték fel.

Műhely beszélgetés az alábbi kérdések megválaszolásával kívánja a témát áttekinteni – megvitatandó kérdések :

  1. Milyen új szerepek jelennek (jelenhetnek) meg a projektekben?
  2. Lesz különbség a hazai és a nemzetközi projektek menedzselésében?
  3. Változik a szponzor és a PM szerepe az új kihívások tükrében? 
  4. Milyen új kompetenciák (tudás–tapasztalat–képesség–attitűd) szükségesek a projektek vezetéséhez a szponzorok és a PM-ek részéről?
  5. Az új kompetenciák megszerzésének várható módjai mik lesznek?
  6. Nő a különbség a junior-, szenior- és mester PM között?
  7. Milyen változások várhatók a projektek kommunikációjában, különös tekintettel a virtuális csapatmunkára?

A Kerékfy Pál által összeállított, előkészítő blog olvasható a http://blog.mfor.hu/projekt oldalon. A Projektmenedzsment Műhely munkájába minden érdeklődő előzetes regisztrációt követően (e-mailben történő regisztráció a gpronay@gmail.com címen), ingyenesen részt vehet. A Műhely munkájába való részvétellel 2 PDU (Professional Development Unit) pont szerezhető (PMP minősítettek és minősítésre készülők számára)

Prónay Gábor

Legközelebbi események

HTE Infokom 2024 2024.11.05. 9:00 - 2024.11.06. 18:00