Vissza

A HTE Díjbizottsága vezetőjének felhívása kitüntetési javaslatok megtételére

A HTE Díjbizottsága vezetőjének felhívása kitüntetési javaslatok megtételére Egyesületi díjakra való felterjesztések, valamint a 2023. évi Gábor Dénes-díjra való előkészületek meghirdetése. Határidő: február 17.


Puskás Tivadar díj, Puskás Tivadar díj nemzetközi tagozat, Pollák-Virág díj, Egyesületi arany és ezüst jelvény

Kérem az Egyesület tagjait, hogy a kiemelkedő munkát végző, 2023. évi egyesületi kitüntetésekre (Puskás Tivadar díj, Pollák-Virág díj, Egyesületi arany és ezüst jelvény) javasolt egyesületi tagok névsorát és a javaslatok indoklását 2023. február 17-ig a HTE Titkárságra (1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 12., info@hte.hu) szíveskedjenek beküldeni.

Az Alapszabály értelmében javaslattételre jogosult minden egyéni rendes tag, valamint a kollektív (jogi vagy közösségi) tagok.

Egyesületi díjat, jelvényt, elismerést kaphat minden egyéni (rendes vagy tiszteletbeli), kollektív (jogi vagy közösségi), valamint pártoló tag, továbbá az Alapszabály 1. Függelékben a kitüntetésben részesíthetők közt említett személyek.

A javaslattételben kérem figyelembe venni az Alapszabály 1. Függelékében a javasolt erkölcsi elismerésre vonatkozóan rögzített elvárásokat, és indokolni azok teljesítését. A Díjbizottság csak az írásban érkezett és indoklással ellátott javaslatokat tudja figyelembe venni. Az odaítélt díjak átadására a HTE 2023. évi Közgyűlésén kerül sor. 

Javaslat Gábor Dénes-díjra

Kérem a tisztelt Tagság támogatását az Egyesület 2023. évi Gábor Dénes-díjra jelöléseinek az előkészítéséhez. Ennek érdekében kérem az előzetes javaslatok eljuttatását a HTE Titkárságára. Az előzetes javaslatok korai bekérése a jelöléssel járó feladatok előkészítési feltételeinek a gondos kimunkálását szolgálja. A Gábor Dénes-díjra jelölés 2023. évi felhívását – annak a megjelenését követően - az Egyesület honlapján közzétesszük. A Gábor Dénes-díj átadására 2023 decemberében kerül sor.

 

Tagdíjfizetés részletei

--------------------------------------------------

Tagnyilvántartás - belépés

--------------------------------------------------

Technikatörténeti évfordulók

--------------------------------------------------

Legközelebbi események

HTE Infokom 2024 2024.11.05. 9:00 - 2024.11.06. 18:00

Kiemelkedő támogatóink

  

 
Hírközlési Érdekegyeztető Tanács