Vissza

23. Projektmenedzsment Fórum előadói felhívás

A HTE Projektmenedzsment Szakosztálya 1998 óta évenként megrendezi a hazai projektmenedzsment seregszemléjét, a Projektmenedzsment a gazdaságban konferenciát, a PM Fórumot. Előadói jelentkezés november 20-ig.


A projektmenedzsment szakma hagyományt teremtő és folytató, témáiban megújuló PM Fórumra 2020-ban már a 23. alkalommal sorra kerülő sor kiváló alkalom a projektmenedzsment szakma helyzetének áttekintésére, a legfrissebb sikerek és gondolatok megosztására, s persze kapcsolatépítésre, az ötletek cseréjére, a szakmai beszélgetésekre is.

PROJEKT – SZERVEZET – VEZETŐ

A 23. Fórum a projektmenedzsment intézményekben, szervezetekben való szerepét, működését helyezi a középpontba a fenti témamegjelöléssel, ahol ebben az évben a projektvezető munkáját szervezeti kontextusban kívánjuk elsősorban vizsgálni.
Az előzetes tervek, egyeztetések alapján erre fókuszálnak majd a bevezető (keynote) nagyelőadások, s erről szól majd a záró kerekasztal beszélgetés a szervezetekben a projektek szempontjából kulcsszerepet játszó felsővezetők (CEO, CIO, PMO) részvételével.

A konferencia tematika tervezett fókuszai

  • szervezetek projektmenedzsment érettsége, szervezeti projekt kultúra
  • projektek és a projektportfolió és a vállalatai stratégia, a jóváhagyási, követése (governance) folyamatok hogyan szolgálják a stratégiai célokat
  • különbségek a projektek, illetve a portfolió kockázat-, változásmenedzsment megközelítésében
  • a szervezet típusának (pl. projektalapú szervezet), illetve a működési területének (pl. iparág) hatása a projektmenedzsment kultúrára, elismertségére, használatára
  • projektmenedzsment helye a szervezeti struktúrában
  • projektmenedzsment, projektiroda mint szolgáltatási portfolió, ezeknek szervezete, szervezése, mérése, értékelése, elismerése


Felhívás előadásra

A konferencia szervezői elsősorban a kiemelt témában várnak előadói jelentkezést, de természetesen e mellett még a projektmenedzsment más friss témáival, hazai eredményeivel, emberi vonatkozásairól szóló előadásokkal is lehet jelentkezni.
Kérjük az érdeklődőket, hogy a maximum egy oldal (2500 leütés) terjedelmű szinopszisokat (a témát bemutató címmel és fő gondolatokkal) 2019. november 20-ig küldjék el az info@hte.hu címre.

 A beérkezett anyagok alapján a szervezők 2020 január közepéig állítják össze a konferencia végleges programját, s erről január 30-ig értesítést küldenek a jelentkezőknek. 

Az elfogadott előadások ISBN számmal is rendelkező elektronikus kiadványban kerülnek publikálásra. A korábbi kiadványok elérhetők az alábbi oldalon: https://www.hte.hu/web/projekt2018/kiadvanyok . 

Az előadók a részvételi díjkedvezménnyel vehetnek részt a konferencián.

A konferencia előadással kapcsolatos kérdésekkel kereshető szervezők

Prónay Gábor gpronay@gmail.com
Szalay Imre     yszalay@freemail.hu

 

Tagdíjfizetés részletei

--------------------------------------------------

Tagnyilvántartás - belépés

--------------------------------------------------

Technikatörténeti évfordulók

--------------------------------------------------

Legközelebbi események

Naplózástól az Avatarokig - Adat és M.I. 2024.04.25. 15:00 - 2024.04.25. 18:00
EIVOK-47 2024.05.02. 8:00 - 2024.05.02. 15:00

Kiemelkedő támogatóink

  


 
Hírközlési Érdekegyeztető Tanács