Vissza

Dr. Prónay Gábor PMI Budapest, Magyar Tagozat – Életműdíjat kapott.

Dr. Prónay Gábor, HTE Életmű és Puskás díjas, a HTE Projektmenedzsment szakosztálynak elnöke a hazai Projektmenedzsment Területén kifejtett kimagasló munkája elismeréseként PMI Budapest, Magyar Tagozat – Életműdíjat kapott.


A Nemzetközi Projektmenedzsment Napon egy rendkívüli díjátadásra került sor az Art of Projects Konferencián. Dr. Pálvölgyi Lajos előterjesztésére a PMI Budapest, Magyar Tagozat elnöksége, közelgő 75. születésnapja tiszteletére „A hazai Projektmenedzsment Területén” kifejtett kimagasló munkája elismeréseként, szakmai életműdíjat adományozott Dr. Prónay Gábornak, a HTE Projektmenedzsment Szakosztály vezetőjének, a PMI Budapest korábbi alelnökének, az Év Projektmenedzser Díj és számos más kezdeményezés elindítójának.

Dr. Prónay Gábor kivételesen gazdag, példamutató szakmai karrierre tekinthet vissza a projektmenedzsment, az oktatás, a tanácsadás és a szakmai-közéleti tevékenység területén. Pályafutását 50 évvel ezelőtt a BME-n kezdte, ahol Summa Cum Laude minősítéssel szerezte meg diplomáját. A következő években és évtizedekben az oktatás és a kutatás mellett fontos szerepet játszott többek között a Távközlési Tudományos Egyesületben (HTE), és közgazdász diplomát is szerzett. 1996 óta a TIPIK Klub, majd a PM-műhely és az éves Projektmenedzsment Fórum szervezője . A projektmenedzserek generációi példaként, tanárként vagy mentorként tekintenek rá, aki segítette őket karrierjük megkezdésében vagy továbbjutásában.

 

 

Tagdíjfizetés részletei

--------------------------------------------------

Tagnyilvántartás - belépés

--------------------------------------------------

Technikatörténeti évfordulók

--------------------------------------------------

Legközelebbi események

EIVOK-47 2024.05.02. 8:00 - 2024.05.02. 15:00
Process mining-Számítástechnikai Szakosztály 2024.05.02. 14:00 - 2024.05.02. 15:00
Vezetőségi ülés - Vétel., Kábelt. szo, Médiaklub 2024.05.08. 9:00 - 2024.05.08. 11:00

Kiemelkedő támogatóink

  


 
Hírközlési Érdekegyeztető Tanács