Vissza

BME-Pannon-HTE NetSkills Challenge 2022

Tedd próbára számítógép-hálózatos tudásod!


Tedd próbára számítógép-hálózatos tudásod!

Ha jártas vagy számítógép-hálózatok konfigurálása és üzemeltetése terén, akkor ne habozz, jelentkezz a BME-Pannon-HTE NetSkills Challenge 2022 országos versenyre, és nyerd meg a támogatók által tárgynyereményként felajánlott értékes tárgynyeremények egyikét! A feladatok témája és nehézségi szintje alapvetően a Cisco CCNA, Network Security képzéseket, valamint az IPv6 témakörét öleli fel, de magasabb szintű tudást és gyakorlatot (CCNP) vagy más témakör (IoT) ismeretét igénylő részfeladatokra is lehet számítani.

Regisztráció határideje: 2022. november 16., 12.00 óra
On-line forduló: 2022. november 18.,  13.00 – 17.00 óra között
Döntő: 2022. november 25., 10.00 – 13.00 óra között
Eredményhirdetés és díjátadó: 2025. november 25., 15.00 óra

Regisztráció: https://bphns.hit.bme.hu/regisztracio/

A verseny egyéni, 2 fordulós, magyar nyelvű, és nyitott minden magyarországi felsőoktatási intézményben tanulmányait folytató hallgató számára előzetes regisztráció után. Az on-line webes előszelekciót követően a 6 legjobb hallgató a döntőben mérheti össze tudását, amelynek a BME VIK Hálózati Rendszerek és Szolgáltatások Tanszék Cisco laborja ad otthont.

Az on-line webes előszelekció két részt tartalmaz, így az elméleti tudásra fókuszáló, kb. 50 kérdésből álló tesztet követően egy konfigurációs feladatot kell megoldani a Cisco Packet Tracer hálózati szimulátorban.

A döntőben Cisco eszközökből álló hálózatot kell konfigurálni, valamint hibaelhárítással kapcsolatos feladatokat kell megoldani.

A döntőbe jutott versenyzők között értékes tárgynyeremények, valamint a támogatók által felajánlott különdíjak kerülnek kiosztásra!

 

Tagdíjfizetés részletei

--------------------------------------------------

Tagnyilvántartás - belépés

--------------------------------------------------

Technikatörténeti évfordulók

--------------------------------------------------

Legközelebbi események

Kiemelkedő támogatóink

  

 
Hírközlési Érdekegyeztető Tanács