Vissza

Adjunk esélyt a fiataloknak - Támogasd őket a Személyi Jövedelemadó 1%-ával!

HTE adószáma:
19815699-2-41

Letölthető
Rendelkező nyilatkozat

 

Kedves HTE Támogatók!

A Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesületnél (HTE) nemcsak a jövő technológiai úttörőit látjuk a fiatalokban, hanem azokat a szikrákat is, melyek megváltoztathatják a világot. Hiszünk abban, hogy a tehetséget értékes kincsként kell kezelni és gondozni.
Az idei adóbevallás során lehetőséged nyílik arra, hogy hozzájárulj a fiatal tehetségek fejlődéséhez és sikeréhez. Kérjük, hogy ajánld fel adód 1%-át a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesületnek, és segítsd elő a fiatalok tehetséggondozását!

Miért fontos a fiatalok támogatása?

 

  • Tehetséggondozás: Az általad felajánlott adó segítségével lehetőséget teremtünk fiatal tehetségek számára, hogy kibontakozhassanak és kiemelkedő teljesítményt nyújthassanak a hírközlési és informatikai területen. A hozzájárulásból beérkezett összeg egy részét a HTE Diplomaterv és Szakdolgozat pályázat pénzdíjaira fordítjuk, amellyel támogatjuk a fiatalok ötleteit és innovációit. Emellett a novemberi HTE Infokom 2024 konferencián részvételi lehetőséget biztosítunk a nyertesek részére, hogy megosszák tudásukat és tapasztalataikat másokkal, valamint inspirálódjanak a legkiválóbb szakemberektől. Továbbá támogatjuk a fiatalokat mentorálással és szakmai tanácsadással is, hogy segítsük őket az úton a sikeres karrier felé.
  • Közösségépítés: Fiataljaink a jövőnk alapjai. A HTE segítségével lehetőséget biztosítunk számukra, hogy bekapcsolódjanak a szakmai közösségünk életébe. A konferenciáink, workshopjaink és egyéb eseményeink révén lehetőséget kapnak arra, hogy tapasztalatokat szerezzenek, kapcsolatokat építsenek, ami hosszú távon is elősegíti az ágazat fejlődését. Emellett fontosnak tartjuk a tehetséges fiatalok bevonását a vezető testületekbe is, hiszen friss szemlélettel és új ötletekkel gazdagítják munkánkat, és hozzájárulnak az innovációhoz.

 

Hogyan tudsz segíteni?

Az adód 1%-ának felajánlása egyszerű lépés, amely hatalmas különbséget jelenthet a fiatalok számára. Csak jelöld be adóbevallásodban a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesületet (adószám: 19815699-2-41) a felajánlás kedvezményezettjeként, és már megtetted is az első lépést a tehetségek támogatása felé!

Elektronikus úton: Amennyiben a magánszemély rendelkezik elektronikus tárhellyel, nyilatkozatát a legegyszerűbb módon, elektronikus úton nyújthatja be:

  • az e-SZJA webes felületen online kitöltve vagy
  • az ÁNYK-ban a bevallással együtt, annak EGYSZA lapját kitöltve vagy
  • külön, a 23EGYSZA nyomtatvány kitöltésével.

Papíralapon benyújtható postán keresztül, vagy személyesen, illetve meghatalmazott által, lezárt borítékban a NAV ügyfélszolgálatain:

  • a személyi jövedelemadó-bevallással együtt, annak EGYSZA lapját kitöltve,
  • az e-SZJA felület kitöltőprogramjával készített és kinyomtatott nyilatkozaton,   
  • a 23EGYSZA jelű nyomtatványon vagy azonos adatokkal a nyilatkozaton, továbbá   
  • 2024. május 10-ig lezárt borítékban leadva a munkáltatónak, ha az vállalja a nyilatkozatok összegyűjtését. A borítékon a leragasztás helyén szerepelnie kell a felajánló aláírásának.

 

Tagdíjfizetés részletei

--------------------------------------------------

Tagnyilvántartás - belépés

--------------------------------------------------

Technikatörténeti évfordulók

--------------------------------------------------

Legközelebbi események

EIVOK-47 2024.05.02. 8:00 - 2024.05.02. 15:00
Process mining-Számítástechnikai Szakosztály 2024.05.02. 14:00 - 2024.05.02. 15:00
Vezetőségi ülés - Vétel., Kábelt. szo, Médiaklub 2024.05.08. 9:00 - 2024.05.08. 11:00
Cisco AI for Security-Számítástechnikai Szakosztály 2024.05.13. 17:15 - 2024.05.13. 19:15

Kiemelkedő támogatóink

  


 
Hírközlési Érdekegyeztető Tanács