Vissza

34. Körkapcsolás konferencia

34. Körkapcsolás konferenciát 2020. november 12-én ismét online formában rendezi meg a Magyar Projektmenedzsment Szövetség


34. Körkapcsolás konferencia (020. november 12. 13:00-16:00, online)

E-GÉSZSÉGÜGYI PROJEKTEK

AVAGY ADATVEZÉRELT EGÉSZSÉGÜGY A KIHÍVÁSOK KORÁBAN

34. Körkapcsolás konferenciánkat ismét online formában rendezi meg a Magyar Projektmenedzsment Szövetség. Fő témaként az egészségügyi, másként e-gészségügyi projekteket választották. Szóba kerülnek majd a XXI. század egészségbiztosítási kihívásai mellett a digitális egészségügyi kihívások a járványhelyzetben, de az E-recept projektről és az ÉletMentő applikációról hallhatnak majd a résztvevők meghívott előadóinknak köszönhetően.

Sokat hangoztatott közhely, hogy ha az egészségünk veszélybe kerül, hirtelen az életünk minden más területe is gyökeresen átalakul. A világjárvány hatására többek között szakmai céljainkat, gyakorlatainkat és prioritásainkat is újradefiniáltuk, azonban olyan tudományos-technológiai innovációkat is hívtunk életre, amelyek gyökeresen alakítják át napjaink egészségügyét. A 34. Körkapcsolás Konferencia azt járja körbe, hogyan segítheti az adatvezéreltség a változáskezelést, hogyan változott egészségügyi rendszerünk e-gészségüggyé.

ELSŐ KÖR
Hogyan válhatna Vandából, a mesterséges intelligenciából “egészségügyi dolgozó” a jelenlegi helyzetben? Miként tudott a Szegedi Egyetem sikeresen reagálni a vírusra? Aggódnunk kéne-e napjaink egészségbiztonsága miatt? Az első körben olyan eladókat hallgathatunk meg, akik már találtak válaszokat a járványhelyzet legégetőbb kérdéseire.

MÁSODIK KÖR
ÉletMentő applikáció, E-recept a gyógyszerekhez, IT-alapú betegazonosító rendszer - ezek ma már nem utópisztikus fantáziák, hanem a valóság. Hogyan valósultak meg ezek az hazai innovációk a folyamatosan változó igények és az egyre súlyosbodó járványhelyzet súlya alatt? A második kör előadói beavatnak minket a részletekbe - az ötlet létrejöttétől kezdve egészen a piacra történő bevezetésig.

További információk, program és a regisztráció a PMSZ honlapján.

A jelentkezők a rendezvényt megelőző napon kapják meg a csatlakozás linkjét.

KONTAKT:
Korény Barbara (+36 20 2878082 vagy koreny.barbara@pmsz.hu)

 

Tagdíjfizetés részletei

--------------------------------------------------

Tagnyilvántartás - belépés

--------------------------------------------------

Technikatörténeti évfordulók

--------------------------------------------------

Legközelebbi események

HTE Közgyűlés 2024 2024.05.30. 15:00 - 2024.05.30. 18:00
HTE 75 - Infokommunikációs trendek szakmai konferencia 2024.06.05. 13:00 - 2024.06.05. 17:00

Kiemelkedő támogatóink

  


 
Hírközlési Érdekegyeztető Tanács