Vissza

12th International Conference on Applied Informatics

2023.03.02. 9:00 - 2023.03.04. 15:00
Hely: Eger

Március 2-4. között rendeztük meg a 12th International Conference on Applied Informatics (ICAI 2023) nemzetközi informatikai konferenciát. Az ICAI egy olyan szakmai konferenciasorozat, melyet hagyományosan az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem szervez meg háromévente a Debreceni Egyetemmel kooperációban. 

Az idei konferencián 103 résztvevőt fogadtunk, akik az informatika legaktuálisabb témáiban adtak elő, úgy mint mesterséges intelligencia, komputergrafika, formális módszerek, szimuláció és modellezés, adattudomány, stb. Az ICAI 2023 Dr. Kovásznai Gergely (tszv. egyetemi docens, EKKE) és Dr. Varga Imre (tszv. egyetemi docens, DE) elnöklése mellett zajlott, olyan plenáris előadókkal, mint Dr. Szederkényi Gábor (PPKE, SZTAKI), Dr. Baranyi Péter (ELKH), Dr. Arban Uka (Epoka University) és Dr. Varga Pál (BME). 

A konferencia megrendezését a HTE támogatta. A HTE tagságából Varga Pál, az Infocommunications Journal főszerkesztője mellett többen is részt vettek előadóként, vagy nézőként a rendezvénysorozaton.

A konferencia weblapja: https://icai.uni-eszterhazy.hu/2023/
A Líceum TV összefoglalója: https://www.youtube.com/watch?v=2C_qwbxFz8U&t=440s

 

Tagdíjfizetés részletei

--------------------------------------------------

Tagnyilvántartás - belépés

--------------------------------------------------

Technikatörténeti évfordulók

--------------------------------------------------

Legközelebbi események

Kiemelkedő támogatóink

  

 
Hírközlési Érdekegyeztető Tanács