Vissza

49. PM MŰHELY - Projektmenedzsment szakosztály

2021.04.22. 16:00 - 2021.04.22. 18:00

ONLINE megvalósítás Microsoft Teams-en

49. PM Műhely:
A vezetés árnyoldala

Vállatok működésében és különösen a bonyolult, komplex feladatok megoldásában nélkülözhetetlen projektekben kulcs szerepe van a menedzsereknek, vezetőknek. Az ő személyiségük, vezetői felfogásuk, kompetenciáik nagymértékben meghatározza a feladat megoldások-, a projektek hatékonyságát, sikerességét. Fontos, hogy a projektekben közreműködők tájékozottak legyenek a vezetői működés jellemzőivel, hogy felismerhessék az együttműködéshez szükséges viselkedést és tennivalókat. Műhely célja, hogy a vezetői viselkedések, nemzetközi tapasztalatokra alapozott megismerésével a projektekben érdekeltek hatékonyabb és eredményesebb együttműködésekhez járulhassanak hozzá. A témát a Műhely résztvevői  választották ki és a bevezető blog megírására illetve bevezető előadás megtartására Czifra Juliannát az ÉV PM`13 díj nyertesét, ACC minősített Business Coach-ot, PMP senior projektmenedzsert kérték fel: 

A Műhely bevezető blog a https://mfor.hu/cikkek/projektmenedzsment.html oldalon olvasható. Megbeszélésre kerülő kérdések : Milyen tapasztalatok vannak a sötét vezetés témája kapcsán?  Hogyan jellemezhető, definiálható a vezetés sötét oldala? Hogyan kerülhető el a sötét vezetési kultúra kialakulása egy szervezetben, mi fékezheti kialakulását ? Hogyan kezelhető a diszfunkcionális vezetés egyéni, csapat, és szervezeti szinten? Mit tehet a (projekt)menedzser, ha ezzel találkozik? 

A Műhely online formában kerül megvalósításra (Teams). A Műhely a meghirdetett időpontban az alábbi címen érhető el : https://bit.ly/3aE8us9

A Műhely összefoglaló a résztvevők listájával az alábbi címen érhető el: https://www.linkedin.com/groups/4315748   (https://bit.ly/3vq5aZ5)

A Műhelyen részvétel 2 PDU (PMI) pontot ér (PM20210422, „C284ACN27Q”).

2021. február 27.

 

Tagdíjfizetés részletei

--------------------------------------------------

Tagnyilvántartás - belépés

--------------------------------------------------

Technikatörténeti évfordulók

--------------------------------------------------

Legközelebbi események

HTE Infokom 2024 2024.11.05. 9:00 - 2024.11.06. 18:00

Kiemelkedő támogatóink

  

 
Hírközlési Érdekegyeztető Tanács