Vissza

Ízelítő Barcelonából–az Ericsson bemutatói a Mobile World Congress 2017-en - Vételtechnikai szakosztály, Kábeltelevíziós szakosztály, Média Klub

2017.06.06. 16:00
Hely: BME TMIT I.ép. B.szárny 110 terem, 1117 Budapest, Magyar tudósok krt. 2.

A Vételtechnikai és a Kábeltelevíziós Szakosztály valamint a Médiaklub meghívja az érdeklődőket az alábbi érdekes és aktuális előadásra

Ízelítő Barcelonából – az Ericsson bemutatói

a Mobile World Congress 2017-en

A Mobile World Congress a mobil távközlés talán legnagyobb évenként ismétlődő kiállítása, ahol a legtöbb gyártó igyekszik új eredményeivel megjelenni. Az Ericsson összesen 234 szakértővel mintegy 10 ezer vendéget fogadott a standján, ahol száznál több megoldást mutatott be. Az ott kiállított újdonságokból, a cloud, 5G, IoT és TV fejlesztésekből szemezget az előadás.

Előadó: dr.Somogyi Gábor (Ericsson)

Házigazda: dr.Schmideg Iván

Az előadás a http://www.ustream.tv/channel/hte-compu-teszt címen élőben követhető lesz, itt régi előadásainkat is megnézhetik. Nézőink kérdezhetnek, hozzászólhatnak telefonon, továbbá regisztrált Ustream felhasználók az előadás alatt az üzenőfalon is hozzászólhatnak, kérdezhetnek.
Videón is bekapcsolódhatnak az előadás végén a szolgaltatasminoseg.hu Skype címen. Tanácsadás a felkészüléshez: hte@compu-consult.hu e-mail címen.

 

Tagdíjfizetés részletei

--------------------------------------------------

Tagnyilvántartás - belépés

--------------------------------------------------

Technikatörténeti évfordulók

--------------------------------------------------

Legközelebbi események

Kiemelkedő támogatóink

  

 
Hírközlési Érdekegyeztető Tanács