Vissza

5G fejlemények – a barcelonai Mobil Világkongresszus fényében - Vételtechnikai szakosztály, Kábeltelevíziós szakosztály, Média Klub

2017.05.02. 16:00
Hely: BME TMIT I.ép. B.szárny 210 terem, 1117 Budapest, Magyar tudósok krt. 2.

A Vételtechnikai és a Kábeltelevíziós Szakosztály valamint a Médiaklub meghívja az érdeklődőket az alábbi érdekes és aktuális előadásra

5G fejlemények – a barcelonai

Mobil Világkongresszus fényében

Az évente Barcelonában megrendezésre kerülő Mobil Világkongresszus a távközlési világ egyik fontos eseménye. Ebben a mobil távközlés részleteit kevésbé  ismerő szakemberek számára is könnyen érthető előadásban bepillantást nyerhetünk az 5G jelenlegi állásába, a fontosabb fejlesztési irányokba és abba, mi várható a jövőben.

Előadó: Turányi Zoltán (Ericsson)

Az előadás hanganyaga ide kattintva érhető el.

Házigazda: Turányi Gábor


Az előadás a http://www.ustream.tv/channel/hte-compu-teszt címen élőben követhető lesz, itt régi előadásainkat is megnézhetik. Nézőink kérdezhetnek, hozzászólhatnak telefonon, továbbá regisztrált Ustream felhasználók az előadás alatt az üzenőfalon is hozzászólhatnak, kérdezhetnek.
Videón is bekapcsolódhatnak az előadás végén a szolgaltatasminoseg.hu Skype címen. Tanácsadás a felkészüléshez: hte@compu-consult.hu e-mail címen.

 

Tagdíjfizetés részletei

--------------------------------------------------

Tagnyilvántartás - belépés

--------------------------------------------------

Technikatörténeti évfordulók

--------------------------------------------------

Kiemelkedő támogatóink

  

 
Hírközlési Érdekegyeztető Tanács