Vissza

Légrádi Attila: Software Defined Networks (SDN) - Számítástechnikai szakosztály

2016.03.30. 14:00
Hely: KF GAMF Kar, Informatika Tanszék, 4/315-ös terem

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a Kecskeméti Főiskola Informatika Tanszéke, a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület Számítástechnikai Szakosztálya, és a European Organisation for Quality MNB Informatikai Szakbizottsága közös rendezvényére, az Informatika.Neked előadássorozat következő előadására

Légrádi Attila:

Software Defined Networks (SDN)

Az előadás fontosabb témakörei:

Egyre többször találkozunk a szoftveresen definiált hálózatok kifejezéssel, de mit is jelent ez pontosan? Egyáltalán hogy is működik ez, milyen építő elemei vannak, mi hívta ezt életre? Mi az összefüggés az SDN és a NFV között? Egyáltalán mit csinál az az OpenFlow? Az alapkérdéseken túl, érdemes még elidőzni az SDN piac szereplőivel, kik a meghatározó gyártók, esetleg van e ennek valamilyen nemzetközi szervezete? Mi a helyzet a piacon, van erre egyáltalán kereslet? Vannak e egyáltalán már működő megoldások? Illetve a legfontosabb kérdés a felső oktatási környezetben, hogy érdemes e bárkinek is ilyen irányba fejleszteni a tudását? Eladható e ez a tudás a munkaerő piacon? Légrádi Attila előadásában ezen kérdésekre keresünk és várhatóan kapunk válaszokat.

Az előadó rövid bemutatása:

Légrádi Attila a magyar IT piac több területén szerzett tapasztalatokat főképp hálózati területen az elmúlt majd húsz évben. Ilyen területek a nagykereskedelem, az integrátori oldal, illetve több évet dolgozott a gyártói oldalon a Hewlett Packard hálózati csapatában, mint Pre-Sales Technikai konzulens. A utóbbi években komoly törekvések indultak meg az Adat Centrumokban a konvergencia és a virtualizáció irányába, így logikus lépésként a teljes adatcentrumi megoldások bekerültek a fegyver tárába, mint server, storage, networking és mindezeken átívelő virtualizáció. Tevékenységével főképp a Designe és a hatékon implementációs, illetve tranzíciós Project Management területekre fokuszál. Ez az adott ügyfél műszaki problémájának pontos megértést követően, működő megoldás tervezését, illetve a sales fázis után a megoldás bevezetésének Projekt Management-ét jelenti.

Kérjük, jelezze részvételi szándékát az esemény Facebook oldalán.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Az előadáson történő részvétel ingyenes.

 

 

 

 

Tagdíjfizetés részletei

--------------------------------------------------

Tagnyilvántartás - belépés

--------------------------------------------------

Technikatörténeti évfordulók

--------------------------------------------------

Legközelebbi események

Kiberszabályozási minikonferencia 2024 2024.03.19. 12:30 - 2024.03.19. 16:20
EIVOK-46 2024.03.21. 16:50 - 2024.03.21. 19:00
Kvantum elmélkedés-Számítástechnikai Szakosztály 2024.03.28. 14:00 - 2024.03.28. 15:30
Vezetőségi ülés - Vétel., Kábelt. szo, Médiaklub 2024.04.03. 9:00 - 2024.04.03. 10:00

Kiemelkedő támogatóink

  


 
Hírközlési Érdekegyeztető Tanács