Vissza

HTE MediaNet 2013

2013.10.03. 9:00 - 2013.10.04. 14:00
Hely: Velence Resort & Spa, H-2481 Velence, Béke utca

Kedves Kolléga!

Engedje meg, hogy felhívjam figyelmét a HTE MediaNet 2013 konferenciára.

A Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület (HTE) szervezésében Velencén kerül megrendezésre a HTE MediaNet 2013 konferencia. A korábbi sikeres TV-konferencia megújításaként (a HTE médiakonferenciák sorában tehát tizenharmadik alkalommal) a hagyományok alapján ez a kétévente tartandó rendezvény a hazai infokommunikációs szakma kimagasló médiatechnikai eseménye, elismert tudományos-szakmai fóruma.

Résztvevői első sorban a területen tevékenykedő cégek vezető szakemberei, kutató-fejlesztő projektvezetői, műszaki-technológiai döntéshozói.

A rendezvény fókuszában a digitális átállás helyzete, következményei, az aktuális kormányprogramok médiatechnológiai vetületei, a hálózatsemlegesség kérdései, a körzeti/regionális digitális átállás lehetőségei és más, a távközlés, informatika és média szinergiájából táplálkozó infokommunikáció aktuális műszaki, piaci és szabályozási kérdései állnak.

Célja, hogy lehetőséget teremtsen a médiatechnológiai és infokommunikációs piac változásainak megismerésére, a legújabb műszaki megoldások, hálózat-, szolgáltatás- és alkalmazásfejlesztési elképzelések közzétételére, a tapasztalatok kicserélésére, az együttműködés elmélyítésére, a személyes és közvetlen kapcsolatok kialakítására.

A rendezvény időpontja: 2013. október 3-4. (csütörtök-péntek).
Helyszíne Velence Resort & Spa http://www.velencespa.com

A szakmai tematika és további információk elérhetőek a csatolt felhívásban vagy a konferencia honlapján: http://www.hte.hu/medianet2013

Előadásra való jelentkezés határideje: július 15.

 

Tagdíjfizetés részletei

--------------------------------------------------

Tagnyilvántartás - belépés

--------------------------------------------------

Technikatörténeti évfordulók

--------------------------------------------------

Legközelebbi események

HTE Infokom 2024 2024.11.05. 9:00 - 2024.11.06. 18:00

Kiemelkedő támogatóink

  

 
Hírközlési Érdekegyeztető Tanács