Vissza

Tudományos szimpózium az energiatárolás és az intelligens energetika területén zajló aktuális kutatásokról, eredményekről, programokról - Intelligens Energetikai Rendszerek szakosztály

2013.09.23. 9:15
Hely: BME K épület (1111 Műegyetem rakpart 3.) I emelet oktatói klub és előadóterem

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és az Okos Jövő Innovációs Klaszter tudományos szimpóziumot szervez az energiatárolás és az intelligens energetika területén zajló aktuális kutatásokról, eredményekről, programokról.

A rendezvény meghívott előadói betekintést nyújtanak az intelligens energetikai rendszerek és az energiatárolás területén elért legújabb tudományos eredményekbe. A meghívott előadók között szerepelnek hazai és külföldi elismert szakemberek, továbbá az iparág legújabb technológiáit képviselő cégek képviselői.

Magyarország az Európai Unió tagjaként a következő években jelentős kihívások elé néz az energetikai rendszerek területén. A növekvő energiaigény, a megújuló energiák előírt folyamatosan növekvő alkalmazása és rendszerbe integrálása megköveteli az energetikai rendszerek átalakítását olyan formára, hogy azok képesek legyen megfelelni az irányába támasztott egyre magasabb elvárásoknak. Kiemelt terület a megújuló energia források és alacsony széndioxid kibocsátású eszközrendszer működtetése melynek köszönhetően az energiatárolással kapcsolatos kérdések egyre nagyobb hangsúlyt kapnak.

A részletes programot az alábbi honlapon találják meg: www.hik.bme.hu/szimpozium

A helyek száma korlátos ezért amennyiben részt kíván venni az eseményen, úgy kérem az alábbi címen jelezze mihamarabb de legkésőbb szeptember 17-ig: szimpozium@hik.bme.hu

Tisztelettel,

Dékány Donát
BME - Hallgatói Innovációs Központ 
 
Bertalan Zsolt
Okos Jövő Innováció Klaszter
 
Ligetfalvi Gábor
Megújuló Iparágak Alapítvány
Huber Krisztián
HTE - Intelligens Energetikai Rendszerek Szakosztály

 

 

Tagdíjfizetés részletei

--------------------------------------------------

Tagnyilvántartás - belépés

--------------------------------------------------

Technikatörténeti évfordulók

--------------------------------------------------

Kiemelkedő támogatóink

  

 
Hírközlési Érdekegyeztető Tanács