Vissza

15. Projektmenedzsment Műhely - Projektmenedzsment Szakosztály

2013.04.25. 16:00
Hely: BME HIT Infopark (1117 Bp. Magyar Tudósok Körútja 2.) I. ép. B. szárny, I.em.110-es tanácsterem

A HTE Projektmenedzsment Szakosztálya, együttműködve a BME Híradástechnika Tanszékével és a Corvinus Egyetem Stratégia és Projektvezetés Tanszékével szeretettel hívja az érdeklődő kollégákat a

15. Projektmenedzsment Műhelybe

A 15. Műhely témája az érzelmi intelligencia szerepe lesz a projektmenedzsmentben. A Műhelybeszélgetés célja az érzelmi intelligencia definiálása, összetevőinek azonosítása, ezek mérésének és fejlesztésének lehetőségei a projektmenedzsment nézőpontjából és igényei szerint. A blog bevezető gondolatainak megírását és a Műhely beszélgetés moderálásának támogatását  Szathmáriné dr. Balogh Mária ügyvezető, szervezetfejlesztési tanácsadó (Convictus-Consulting Kft) végzi. A blog várhatóan 2013. február 28-tól olvasható lesz a http://blog.mfor.hu/projekt oldalon. A Műhely meghirdetésre kerül a márciusi és április elejei hírlevelekben.

További - 2013 őszre tervezett - Műhely időpontok:

2013. szeptember 19., november 21. 

A Projektmenedzsment Műhely munkájába minden érdeklődő előzetes regisztrációt követően (e-mailben történő regisztráció a gpronay@procompass.hu címen), ingyenesen részt vehet.

A Műhely munkájában való részvétellel 2 PDU (Professional Development Unit) pont szerezhető (PMP minősítettek és minősítésre készülők számára)

 

Tagdíjfizetés részletei

--------------------------------------------------

Tagnyilvántartás - belépés

--------------------------------------------------

Technikatörténeti évfordulók

--------------------------------------------------

Legközelebbi események

HTE Infokom 2024 2024.11.05. 9:00 - 2024.11.06. 18:00

Kiemelkedő támogatóink

  

 
Hírközlési Érdekegyeztető Tanács