Vissza

Médiakommunikációs stratégiák - kerekasztal kialakult

Médiakommunikációs stratégiák című kerekasztal összeállt. Huszty Gábor HTE, Entel vezeti a kerekasztalt, résztvevők: Dr. Solymár Károly Balázs NFM, Aranyosné Dr. Börcs Janka NMHH, Vágujhelyi Ferenc NHIT, Both Vilmos DJP, Lázár János AH, Krénusz Kornél MVM NET, Vaszily Miklós MTVA


A konferencia délelőttjén izgalmas beszélgetésnek nézünk elébe.

 

Huszty Gábor HTE, Entel

Dr. Solymár Károly Balázs NFM

Aranyosné Dr. Börcs Janka NMHH

Vágujhelyi Ferenc
NHIT

Both Vilmos
Digitális Jólét Program

Lázár János
Antenna Hungária

Krénusz Kornél
MVM NET

Vaszily Miklós MTVA

 

A médiakommunikáció, médiainformatika, műsorszórás, műsorterjesztés lehetőségei az új technológiáknak köszönhetően hihetetlen mértékben bővültek az elmúlt időszakban. Számos új platform áll már rendelkezésre, a sávszélesség korlátok is egyre csökkennek az új szélessávú vezetékes és vezetéknélküli rendszerek és hálózatok kiépülésével. A frekvencia tartományok használatának átrendezése már rövidtávon is új stratégiákat igényel. Az OTT szolgáltatók egyre erőteljesebb piaci terjeszkedése új kihívás minden médiapiaci szereplő számára. A lineáris és nemlineáris tartalom hozzáférés versenye új üzleti modelleket követel meg.

A szekció kerekasztal beszélgetésében az ágazat meghatározó szakemberei (NFM, NMHH, NHIT, ME, AH, MVM NET; MTVA) ismertetik a médiakommunikációs stratégiájuk és szakpolitikájuk aktuális kérdéseit. A legfontosabb érintett területek: médiakommunikáció, műsorszórás, műsorelosztás, DNFP, DJP, SZIP, NTG.

Arany szponzor


 

 


Ezüst szponzor



 

Bronz szponzor

Együttműködő partner

 

Média partner