Felhívás

Ha

 • érdekel az infokommunikáció világa,
  szívesen építenél szakmai kapcsolatokat neves szakemberekkel,

 • tudod vagy tudni véled mik a legfrissebb infók az 5G, felhő-kommunikáció, Big Data, IoT háza táján,

 • minimális összegért részt vennél egy nagyszabású szakmai rendezvényen előadásokkal ebéddel (részvételi díj 50.000 Ft helyett 4.000 Ft)

akkor... klikkelj

HTE Infokom 2016 Konferencia
Időpont: 2016. október 13. (csütörtök)
Helyszín: Tapolca, Hunguest Hotel Tapolca
Részletek: www.hte.hu/infokom2016

 

------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------

 

PÁLYÁZAT

Érdekel a projektmenedzsment és szívesen találkoznál olyan szakemberekkel, akik itthon és küldföldön egyaránt sikeresek lettek a szakmában?

Alapozd meg a karriered a jövő projektmenedzsereként a
19. Projektmenedzsment Fórumon!

 

A HTE (Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület) idei rendezvényén olyan témák kerülnek a középpontba, mint a projekt szemléletű termékfejlesztés, innováció menedzsment, startup projektek fejlesztése, folyamatmenedzsment, multikulturális munkacsoportok irányítása és virtualitás, és olyan cégek képviselőivel ismerkedhetsz meg, mint az Ericsson, a Magyar Telekom, az Adaptive Consultingaz AUDI Hungária, a Hewlett Packard Enterprise vagy a Nokia.

Az egész napos rendezvényen a szakma színe-java képviselteti majd magát. Ha szeretnél csatlakozni, megismerni jövendő munkaadóidat, vagy csak a kulisszák mögé lesnél, nem kell mást tenned, mint április 3., éjfélig elküldeni nekünk az akademia@hte.hu-ra egy néhány soros motivációs levelet, amelyben megindoklod, hogy miért szeretnél részt venni a rendezvényen.

Ha a kiválasztottak között vagy (és miért ne lennél?) hatalmas kedvezménnyel, 4000 forint ellenében vehetsz rész a rendzevény összes eladásán, ebédelhetsz egy jót és fogyaszthatsz (meg ismerkedhetsz) az előadások közötti szünetekben.

E-mail-re fel! Találkozzunk április 7-én, Budapesten,
a Danubius Health Spa Resort Margitszigetben!

Részletes programwww.hte.hu/projekt2016
Ha további kérdésed lenne az akademia@hte.hu-n és a HTE Akadémia Facebook oldalán is elérsz minket! 
Együttműködő partnerünk a BME Management Szakkollégium.

------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------

A vizsgák levezetéseként és a szorgalmi időszak indításaként szeretettel meghívunk titeket egy kötetlen beszélgetésre, ahol jobban megismerhetitek az Akadémia működését és programjait.

Kíváncsiak vagyunk arra is, ti milyen programokban vennétek részt ebben az évben, melyek azok a témák, amelyek izgalmasak, érdekesek és hasznosak lehetnek számotokra. A közel 1000 főt számláló HTE számos területen tud szakértői segítséget nyújtani nektek, legyen szó tudományos dolgozat készítéséről, szakdolgozat írásáról vagy karrier indításról.

A sört mi álljuk, nektek csak a kérdéseitekkel kell készülni, illetve jelezni, hogy részt vesztek az eseményen, legkésőbb február 8. (hétfő) 12 óráig.

Regisztráció

Helyszín: Stex (Budapest VIII., József Körút. 55-57.)
Időpont: 2016. február 11. (csütörtök), 19 óra
Találkozzunk, beszélgessünk, sörözzünk!

------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------

November 26-án 18 órától ismét egy izgalmas bemutatóval készülünk nektek. Ezúttal az elsők között lehetttek, akik megismerkedhetnek a Magyarországon most debütáló Huawei és Google csúcstelefonjával a Nexus 6P-vel, ami természetesen már az új Marshmallow Android-ot futtatja. A készülék itthon még nem került kereskedelmi forgalomba, de a HTE Akadémia rendezvényén a Huawei Magyarország képviseletében Vecseri Viktor bemutatja azt és a gyártó egyéb izgalmas eszközeit, így például a Huawei okos óráját, a P8-at, a G8-at, a Mate S-t, a Honor 7-et, az M2-t és a P8 Lite-ot is. 

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezni itt tudtok: https://docs.google.com/forms/d/1-xMZUAlo8pNU6_s_hOxEDe_GEuAoP0EQT7qIJbdf1jo/viewform
Kérdések esetén keressetek minket az akademia@hte.hu címen, vagy írjatok üzenetet facebookon.

------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------

A HTE Akadémia célja, hogy megszólítsa a tudomány, az informatika, infokommunikációs szektor iránt érdeklődő, szakmailag széles látókörű fiatalokat és közösséget építsen.

Az Akadémia tagjai közelebb kerülhetnek, és jobban beleláthatnak a szakmai nagyágyúkat összefogó HTE (Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület) munkásságába, megoszthatják egymással tapasztalataikat, feltehetik kérdéseiket, akár a szakmában elismert szakértőknek is, és olyan kapcsolatokat alakíthatnak ki, amelyek a későbbiekben a karrierjük elindításában is segítségükre lehet.

Az Akadémia számos programmal készül tagjainak: a hagyományos csapatépítéseken és szakmai beszélgetéseken túl, csapattagjaink részt vehetnek a legújabb technikai kütyük bemutatóin, valamint eljuthatnak a legfontosabb szakmai konferenciákra is, mint a HTE MediaNet, a HTE Infokom vagy a Projektmenedzsment Fórum. 

Friss információk, érdekességek: www.facebook.com/hteakademia.

------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------

HTE MediaNet 2015 Konferencia

Időpont: 2015. október 8. (csütörtök)
Helyszín: Kecskemét, Four Points by Sheraton
Részletek: www.hte.hu/medianet2015

A HTE Akadémia szervezésében most egyedülálló lehetősége biztosítunk, hogy részt
vehess a konferencián!

 • küldd el nekünk néhány sorban az akademia@hte.hu címre, hogy miért szeretnél részt venni a rendezvényen, szeptember 30. (szerda) éjfélig
 • ha sikeresen pályázol hatalmas kedvezménnyel, 4.000 forintos részvételi díj ellenében vehetsz részt a konferencián (az összeg a szünetekben való étel-és italfogyasztást, valamint bőséges ebédet is magában foglal)
 • segítünk a lejutásban
 • a konferencia előtt egy közös sörözésre is meghívunk

 

------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------

Tervezett programjaink 2016-ra:

Korábbi programjaink

 • 2016. április 7. – 19. Projektmenedzsment Fórum - bővebb infó: www.hte.hu/projekt2016
 • 2016. február 11. 19 óra, Stex – HTE Akadémia sörözés
 • 2015. november 26 – Kütyübemutató (Huawei Nexus 6P)
 • 2015. október – HTE MediaNet 2015 (bővebb információk: http://www.hte.hu/medianet2015)
 • 2015. szeptember – Gyere velünk a HTE MediaNet 2015-re (pályázz, légy a legjobb és csatlakozz a konferencia résztvevőihez) 
 • 2015. szeptember 9. Kütyübemutató (a legújabb technikai újdonságok bemutatása közvetlenül, szakmabéliektől)