HTE Életmű díj - díjazottak

A HTE az Egyesületben végzett több évtizedes, kiemelkedő szakmai és társadalmi tevékenység után a teljes életmű elismerésére HTE életmű díjat alapított, melyet eseti jelleggel ítél oda a már több díjat elnyert tagjainak.
 

Név

Kitüntetés éve

   
Prónay Gábor 2017

Az életmű díjjal az Egyesület Prónay Gábor teljes életútja előtt tiszteleg, oktatási és szakmai sikerein túl értékelve azt a fantasztikus energiát, kitartást, amivel a projektmenedzsment kultúra elterjesztésén, a hazai projektmenedzserek összefogásán és a szakma színvonalának a folyamatos emelésén dolgozik. Ugyancsakezzel kívánja elismerni a HTE életében meghatározó, folyamatosan újdonságokat létrehozó munkáját, melyet már több mint negyven éve lankadatlanul és eredményesen folytat.

Turányi Gábor 2016

Az Egyesület a HTE Életmű díjjal Turányi Gábor teljes életútját kívánja elismerni, szakmai sikerein és jelentős társadalmi tevékenységén, egyesületi munkáján kívül külön értékelve azt az őszinte, egyenes hozzáállást a szakmai kérdésekhez, melyek hozzásegítették a hazai hírközlést az elmúlt évtizedekben elért fejlődéshez.


 
Varsányi János és Turányi Gábor
Varsányi János 2016

Az Egyesület a HTE Életmű díjjal Varsányi János teljes életútja előtt tiszteleg, szakmai sikerei mellett értékelve az egyesületben kifejtett önzetlen tevékenységét, mely mind a mai napig  tiszteletet vált ki tagtársaiból és a fiatalabb generációból egyaránt.

Antal László 2015

Az Egyesület a HTE Életmű díjjal Antal László teljes életútja előtt tiszteleg, szakmai sikerein túl értékelve azt a hihetetlen kitartást, amivel mind a mai napig lelkesen és töretlen akarattal szervezi a szakosztály munkáját és elismerést kivívó módon követi a mai technika újdonságait.

 
Lőrincz Béla 2015 Az Egyesület a most alapított HTE Életmű díjjal Lőrincz Béla teljes szakmai életútját és a HTE-ben végzett kitartó, építő munkáját ismeri el, értékelve mindazt a tevékenységet, melyet a szakosztályi munkába fektet és jelenleg is a Szenior Szakosztályban kamatoztat.