Vissza

Mester Máté - címzetes szenátor

Az elnökség a 2016. október 18-i ülésén Mester Mátét címzetes szenátorrá választotta - a HTE gazdasági tevékenységével kapcsolatos feladatok segítése érdekében.


Mester Máté jogász, a PTE Jogi Karán diplomázott. Az egyetem évei alatt a finnországi Tampere egyetemén tanult európai jogot. LL.M. fokozatát a holland Tilburgi Egyetem ICT jogi területén szerezte, majd szakmai gyakorlatát Amszterdamban, a SOLV ügyvédi irodában töltötte infokommunikációs jogi területen.

A szakmai gyakorlatot követően a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál helyezkedett el, kezdetben, mint jogi munkatárs, később stratégiai projektvezetőként tevékenykedett. Ezt követően a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium hírközlési szabályozási feladatokért és nemzetközi ügyekért felelős mb. főosztályvezetőjeként, Magyarország soros Európai Uniós elnökségének távközlési területi megbízottja volt.

Jelenleg az ExplicoTech vezető partnere, amely a magyar piacon egyedülállóként nyújt hazai és nemzetközi ügyfeleknek szabályozási, megfelelési (compliance), kommunikációs és kormányzati kapcsolatok szolgáltatásokat a technológiai és távközlési iparágak területén. Az ExplicoTech az a cég, ahol a szabályozás és a jog a technológiával találkozik. Tanácsadói csapatának tagjai jogi, kutatási, PR, IT, újságírói, jövőkutatói, egyetemi háttérrel rendelkező, újító szellemiségű szakemberek, akik olyan területeken szereztek tapasztalatokat, mint az új digitális technológiák bevezetése, technológiai rendszerek átalakítása, AI, IoT és M2M megoldásokkal kapcsolatos feladatok.

Máté címzetes szenátorként a HTE gazdasági területén többek között az egyesület pénzügyi stabilitásának megőrzését, illetve új irányok és bevételi források felkutatását látja a legnagyobb kihívásoknak.

 

Tagdíjfizetés részletei

--------------------------------------------------

Tagnyilvántartás - belépés

--------------------------------------------------

Technikatörténeti évfordulók

--------------------------------------------------

Legközelebbi események

Vezetőségi ülés - Vétel., Kábelt. szo, Médiaklub 2024.04.03. 9:00 - 2024.04.03. 10:00
26. Projektmenedzsment Fórum 2024.04.11. 9:00 - 2024.04.11. 17:00
HTE Közgyűlés 2024.05.30. 14:00 - 2024.05.30. 18:00

Kiemelkedő támogatóink

  


 
Hírközlési Érdekegyeztető Tanács