Vissza

GINOP 3.4.1. véleményezés

Megjelent a GINOP 3.4.1-2015 (Újgenerációs NGA és felhordó hálózatok fejlesztése) pályázat tervezete, szakmai és érdekképviseleti szervezetekkel való egyeztetésre. Ez a pályázat az un. Szupergyors Internet Projekt megvalósítását szolgálja. HTE tagok véleményezhetik a dokumentumokat


 Ezzel a levéllel a HTE valamennyi tagját szólítjuk meg: éljenek a lehetőséggel és észrevételeikkel járuljanak hozzá a HTE véleményének kialakításához. Valamennyi rendelkezésre álló dokumentumot megtalálják a HTE honlapján, a GINOP341 menüpontban. (http://www.hte.hu/ginop341)

E dokumentumok között van a véleményezési dokumentum is (GINOP341_Partnersegi_eszrevetelek_osszefogalo.xls). FONTOS: kizárólag ebben a formátumban lehet véleményezni! Kérjük tehát, hogy észrevételeiket ebbe a táblázatba írják bele, és a file-t küldjék el az info@hte.hu címre legkésőbb 2015. július 8. (szerda) 9:00-ig.

Arra is felhívjuk a figyelmet, hogy konkrét, a pályázat adott pontjának szövegéhez kapcsolódó észrevételeket tegyenek, az általános vélemények kifejtésére ez a felkérés nem ad lehetőséget.

A beérkezett észrevételeket összefésüljük, mert a pályáztató előírta, hogy szakmai szervezetenként egyetlen összesített véleményező dokumentum küldhető.

Ez a projekt rendkívüli hatással lesz az infokommunikációs szakma jövőjére, sőt hatásai révén Magyarország társadalmi, gazdasági fejlődésére és az esélyegyenlőségre. Ezért döntött úgy a HTE Elnöksége, hogy kiemelt figyelmet fordítunk a véleményezésre és a teljes tagságunkhoz fordulunk. A HTE hazánk meghatározó független infokommunikációs szakmai civil szervezete. Ez a véleményezés kiemelten fontos alkalom arra, hogy betöltsük ezt a szerepünket.

Tisztelettel kérem hozzájárulását ehhez.

Üdvözlettel

Dr. Magyar Gábor
a HTE elnöke

tovább: http://www.hte.hu/ginop341

 

Tagdíjfizetés részletei

--------------------------------------------------

Tagnyilvántartás - belépés

--------------------------------------------------

Technikatörténeti évfordulók

--------------------------------------------------

Legközelebbi események

Naplózástól az Avatarokig - Adat és M.I. 2024.04.25. 15:00 - 2024.04.25. 18:00
EIVOK-47 2024.05.02. 8:00 - 2024.05.02. 15:00

Kiemelkedő támogatóink

  


 
Hírközlési Érdekegyeztető Tanács