Vissza

Felhívás kérdőív kitöltésre, A projektmenedzsment hazai helyzete - ahogyan a gyakorló projektmenedzserek látják 2015-ben

FELHÍVÁS KÉRDŐÍV KITÖLTÉSRE A PROJEKTMENEDZSMENT HAZAI HELYZETE - ahogyan a gyakorló projektmenedzserek látják 2015-ben http://www.hte.hu/web/projekt2015/kerdoiv Kedves Kolléga! A 2015. április 9-én, (csütörtökön) megrendezésre kerülő, tizennyolcadik „PROJEKTMENEDZSMENT A GAZDASÁGBAN" Fórum (http://www.hte.hu/projekt2015) Szervező Bizottsága úgy döntött, hogy idén is felmérést készít a hazai projektmenedzsment szakma képviselői körében. Célunk, hogy a gyakorló projektmenedzserek és projekt szponzorok, közöttük az Ön véleménye alapján képet kapjunk a szakmai közvéleményt érdeklő néhány tényezővel kapcsolatban. Az előző években már foglalkoztunk a projektek sikertényezőivel, ill. a projektmenedzsment magyarországi helyzetével. A felmérések eredményeit bemutattuk a korábbi Projektmenedzsment Fórumokon, és közzétettük a HTE oldalán (www.hte.hu).


Az idei kérdőívünk a következő három blokkból áll:

„A" BLOKK – FOGLALKOZÁSI PRESZTÍZS, MUNKAERŐPIACI HELYZET

„B" BLOKK – ÜZLETI KILÁTÁSOK 2015-BEN

„C" BLOKK – HÁTTÉRDATOK AZ ELEMZÉSHEZ

Az „A" blokk az idei felmérés újdonsága, eddig nem vizsgált, de érdekes és fontos témára irányul. A „B" és „C" blokk a korábbi években is alkalmazott kérdéseket tartalmaz, ami (az idei adatok részletesebb elemzése mellett) lehetővé teszi a korábbi felmérések eredményeinek időbeli összehasonlítását is. Mind a három blokk kitöltése fontos, ugyanakkor nem tart tovább 15-20 percnél. Kérjük, hogy kövesse a válaszlehetőségek számára vonatkozó instrukciókat, mert ennek hiányában félrevezetők lehetnek az adatok.

Bízunk benne, hogy a kérdőív on-line módon történő megválaszolásával Ön is hozzájárul ahhoz, hogy az idei Projektmenedzsment Fórum programja a felmérés eredményeivel is gazdagabb legyen.

Kérjük, hogy a http://www.hte.hu/web/projekt2015/kerdoiv  oldalon elérhető kérdőívet legkésőbb 2015. március 9-ig szíveskedjen kitölteni.

Kérjük továbbá, hogy kollégáit, a szakmában dolgozó ismerőseit is tájékoztassa a kérdőív kitöltés lehetőségéről, mert a válaszadók száma jelentősen meghatározza a felmérés eredményeinek értékét és megbízhatóságát.  A válaszolók anonimitását biztosítja, hogy a kapott adatok, információk csak összesített formában, statisztikailag feldolgozva kerülnek nyilvánosságra.

A felmérés eredményeit a 18. PM Fórum lezáró szekciójában mutatjuk be és vitatjuk meg. A felmérés összefoglalóját közre adjuk a HTE portálján (www.hte.hu), valamint a Fórumot szakmailag támogató szervezetek oldalain: IVSZ (www.ivsz.hu), ÉTE (www.ete.hu), PMI Budapest (www.pmi.hu), PMSZ (www.pmsz.hu).

A felmérésben való közreműködését, a Fórum Szervező Bizottsága nevében előre is köszönjük!

 

 

Dr. Prónay Gábor

 

 

Dr. Török L. Gábor szociológus

a Fórum SZB elnöke

a felmérés módszertani vezetője

gpronay@procompass.hu

 

togabor@t-online.hu

 

 

 

Tagdíjfizetés részletei

--------------------------------------------------

Tagnyilvántartás - belépés

--------------------------------------------------

Technikatörténeti évfordulók

--------------------------------------------------

Legközelebbi események

Naplózástól az Avatarokig - Adat és M.I. 2024.04.25. 15:00 - 2024.04.25. 18:00
EIVOK-47 2024.05.02. 8:00 - 2024.05.02. 15:00
Process mining-Számítástechnikai Szakosztály 2024.05.02. 14:00 - 2024.05.02. 15:00

Kiemelkedő támogatóink

  


 
Hírközlési Érdekegyeztető Tanács