Vissza

Elindult a HTE MediaNet 2015 regisztrációja

Elindult a HTE MediaNet konferencia regisztrációja. Szeptember 6-ig kedvezményesen lehet jelentkezni.


2015. október 8-9. között Kecskeméten ismét megrendezésre kerül a hazai infokommunikációs szakma kimagasló médiatechnikai eseménye, a HTE MediaNet 2015 konferencia. Az idei rendezvény fókuszában az informatikai innováció médiában történő térnyerésének a technológiára és a médiafogyasztási szokásokra gyakorolt hatása, illetve más, a távközlés, informatika és média szinergiáját hasznosító infokommunikáció aktuális műszaki, piaci és szabályozási kérdései állnak. A szekcióbeszélgetések során olyan témák kerülnek szóba, mint az alternatív műsorterjesztési technológiák, a digitális tartalom védelme vagy a perszonalizált tartalomvédelem. A részletes program itt.

A rendezvényre történő regisztrációt a napokban elindult, az online regisztrációs rendszer és a részvételi díjak elérhetőek.  Az előző évekhez hasonlóan, a korai regisztrálóknak ezúttal is kedvezményt biztosítunk, amely szeptember 6-ig vehető igénybe.

A HTE MediaNet 2015 konferenciával kapcsolatos friss hírek a www.hte.hu/medianet2015 és a www.facebook.com/htemedianet oldalakon érhetők el.

 

Tagdíjfizetés részletei

--------------------------------------------------

Tagnyilvántartás - belépés

--------------------------------------------------

Technikatörténeti évfordulók

--------------------------------------------------

Kiemelkedő támogatóink

  


 
Hírközlési Érdekegyeztető Tanács