Vissza

Digitális Jólét Fórum

A kormány a Digitális Jólét Program elindításáról döntött. A program a digitális ökoszisztéma valamennyi szereplőjét érinti. A kormány határozott szándéka, hogy a Digitális Jólét Programot az érintettekkel együtt, velük folyamatosan konzultálva valósítsa meg.


A Digitális Jólét Program végrehajtásáért felelős Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos „a digitális ökoszisztéma fejlesztésében érintett piaci szereplőkkel, illetve szakmai és civil szervezetekkel együttműködésben alakítja ki azokat a hatékony konzultációs fórumokat és csatornákat, amelyek biztosítják, hogy a Digitális Jólét Programjának megvalósítására a lehető legszélesebb szakmai és társadalmi egyeztetés mellett kerüljön sor".

A következő hetekben a Digitális Jólét Program megvalósításához nélkülözhetetlen egyeztetési fórumként megkezdi működését a Digitális Jólét Fórum, melynek rendeltetése, hogy a kormányhatározat szerinti szakmai és társadalmi konzultáció színhelyeként szolgáljon.

A Digitális Jólét Fórum résztvevőinek köre ülésenként az állandó meghívottakból, illetve az egyes témákban érintett eseti meghívottakból áll össze.

A Digitális Jólét Fórum munkájában állandó meghívottként a Hírközlési Érdekegyeztető Tanács (HÉT), az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) és az Infotér Egyesület vesz részt.

 

Tagdíjfizetés részletei

--------------------------------------------------

Tagnyilvántartás - belépés

--------------------------------------------------

Technikatörténeti évfordulók

--------------------------------------------------

Legközelebbi események

EIVOK-47 2024.05.02. 8:00 - 2024.05.02. 15:00
Process mining-Számítástechnikai Szakosztály 2024.05.02. 14:00 - 2024.05.02. 15:00
Vezetőségi ülés - Vétel., Kábelt. szo, Médiaklub 2024.05.08. 9:00 - 2024.05.08. 11:00

Kiemelkedő támogatóink

  


 
Hírközlési Érdekegyeztető Tanács