Vissza

Az NMHH elnöke első alkalommal adta át a Dr. Magyari Endre-díjat

Bartolits István és Fiala Károly vette át elsőként a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke által tavaly alapított Dr. Magyari Endre-díjat, amely a hírközlési piac fejlődéséért folytatott több évtizeden át végzett kiemelkedő munka, életmű elismerése céljából adományozható. A 48. távközlési világnap alkalmából átadott díjakat Karas Monika, az NMHH elnöke adta át csütörtökön Győrött.


Ahogyan a hírközlés-technológia mai helyzetét az elmúlt évtizedek tudósai és szakemberei írták meg, úgy a jövőt a ma szakemberei formálják, emiatt is fontos a jelenben mutatott szakmai teljesítmények elismerése - hangsúlyozta Karas Monika a győri Széchenyi István Egyetemen tartott díjátadón csütörtökön. A 48. Távközlési Világnap és a Nemzetközi Távközlési Egyesület alapításának 150. évfordulójának alkalmából szervezett egyetemi rendezvényen az NMHH elnöke Bartolits Istvánnak, az NMHH Technológia-elemző főosztáya vezetőjének és Fiala Károly hírközlési szakértőnek adta át a hatóság Dr. Megyeri Endre-díj emlékérmet, amely évente legfeljebb két fő részére adományozható.

Bartolits István a jelen és jövő technológiai fejlődési trendjeivel és ezeknek a szabályozási kérdéseivel foglalkozik elméletben és gyakorlatban egyaránt, és számos nemzetközi hírközlési szervezetben képviseli az NMHH álláspontját. Fiala Károly az egyik legismertebb spektrumszabályozási szakember, akinek a nevéhez fűződik az egyik legaktívabb spektrummunkacsoport életre hívása, amely az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége, később pedig a Hírközlési Érdekegyeztető Tanács keretén belül gyűjti össze az iparági véleményeket.

Gratulálunk!

Forrás: http://nmhh.hu/cikk/166635/Az_NMHH_elnoke_elso_alkalommal_adta_at_a_Dr_Magyari_Endredijat

 

Ahogyan a hírközlés-technológia mai helyzetét az elmúlt évtizedek tudósai és szakemberei írták meg, úgy a jövőt a ma szakemberei formálják, emiatt is fontos a jelenben mutatott szakmai teljesítmények elismerése – hangsúlyozta Karas Monika a győri Széchenyi István Egyetemen tartott díjátadón csütörtökön. A 48. távközlési világnap és a Nemzetközi Távközlési Egyesület alapításának 150. évfordulójának alkalmából szervezett egyetemi rendezvényen az NMHH elnöke Bartolits Istvánnak, az NMHH Technológia-elemző főosztálya vezetőjének és Fiala Károly hírközlési szakértőnek adta át a hatóság Dr. Magyar Endre-díj emlékérmét, amely évente legfeljebb két fő részére - See more at: http://nmhh.hu/cikk/166635/Az_NMHH_elnoke_elso_alkalommal_adta_at_a_Dr_Magyari_Endredijat#sthash.830Y3qXy.dpuf

 

Tagdíjfizetés részletei

--------------------------------------------------

Tagnyilvántartás - belépés

--------------------------------------------------

Technikatörténeti évfordulók

--------------------------------------------------

Kiemelkedő támogatóink

  


 
Hírközlési Érdekegyeztető Tanács