Vissza

1app alkalmazásfejlesztő verseny

Március 29-én, szombaton lezárult a 2014. évi 1app mobilalkalmazás-fejlesztő verseny. A versenyt a BME Mobil Innovációs Központ szervezte.


A versenyt egy egynapos konferencia zárta, amelyen a legjobb alkalmazások készítői bemutathatták egy-egy 15 perces előadásban a fejlesztéseiket, illetve itt került sor a verseny nyereményeinek átadására is. Az alkalmazásfejlesztők többek között Nokia Lumia okostelefonokat, Google Nexus 7 tableteket, mobilinternet-képes tableteket, pénznyereményeket, szakmai lapok féléves előfizetéseit, Samsung Galaxy okostelefont, illetve Lenovo Yoga tabletet vehettek át munkájuk elismeréseként.

Az 1app csapata szeretné, ha fennmaradna a kapcsolat a szervezők és a mobilalkalmazások fejlesztése iránt érdeklődő diákok és hallgatók között. A közeljövőben elindulnak az 1app délutánok, ahol egyetemi előadásokhoz és gyakorlatokhoz hasonló környezetben tájékozódhatnak az érdeklődők a mobil fejlesztéssel kapcsolatos legfrissebb hírekről, információkról, illetve egy mentor- programot is indítunk, amely keretein belül diákok és hallgatók által készített applikációk tesztelését és piacra jutását kívánjuk segíteni.

A verseny kiemelt támogatója a Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanács.

A versenyt támogatta, illetve a szervezésben partnerként részt vett a BME-Infokom Innovátor Nonprofit Kft., az E-Group Zrt., a Gamestar magazin, a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület, az Innobile Informatikai Kft., a Magyar Telekom Nyrt., a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt., a Nokia, és a Rovás Alapítvány.

A részletes beszámoló elérhető ide kattintva.

 

 

 

Tagdíjfizetés részletei

--------------------------------------------------

Tagnyilvántartás - belépés

--------------------------------------------------

Technikatörténeti évfordulók

--------------------------------------------------

Legközelebbi események

Naplózástól az Avatarokig - Adat és M.I. 2024.04.25. 15:00 - 2024.04.25. 18:00
EIVOK-47 2024.05.02. 8:00 - 2024.05.02. 15:00

Kiemelkedő támogatóink

  


 
Hírközlési Érdekegyeztető Tanács